Břeclavská-Dopravné značenie-bráni vo výhľade

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý
meno
Malačan24 24. februára 2020

Zvislé dopravné značenie brániace vo výhľade - nevidno oproti prichádzajúce autá pri Kauflande.

24. február 2020

Monika Ježková

Na všetkých ostrovčekoch v Malackách je nutné vykonať obhliadku a osadiť zmenšenú verziu dopravných značiek ako je to na Ceste mládeže.

Taktiež pri pumpe Dapax, dlhodobo sú tam značky pokrivené, odrazené a bránia vo výhlade, tak isto aj pri Dérerke a ostatných ostrovčekoch
24. február 2020

Odpoveď samosprávy

Zvislé dopravné značenie "prikázaný smer jazdy obchádzania vpravo", v stredových ostrovčekoch na uliciach: Břeclavská (pri Kauflande), Záhorácka (pri Floriánovi), gen. M.R. Štefánika (pri Dérerke), Stupavská (Dapax) sú cesty prvej triedy a to sa s použitím zmenšeného rozmeru značenia nepovoľuje.
Pri pumpe Jurki (na zrekonštruovanej ceste) je spomínané dopravné značenie už vymenené za zmenšený formát.

S. Greifová
odbor dopravy
Útvar výstavby a životného prostredia
24. február 2020

Monika Ježková

Dobrý deň prajem pani Greifová,

ďakujem za vysvetlenie ale ako sa potom dá daná situácia riešiť? Skutočne napríklad pri tom Dapaxe ako aj tu pri Kauflande je situácia veľmi veľmi nebezpečná.

Nieje možná nejaká výnimka, žeby sa mohli osadiť zmenšené značky aj napriek cestám prvej triedy alebo o pár cm predĺžiť tyč (to je asi hlúposť) ale iné ma nenapadá.
27. február 2020

Martin Grujbár

Presunúť vjazd do Kauflandu a vybudovať kruhový objazd. Kaufland - cintorin - benzina - Brnianska ... O potrebe velkém kruhového objazdu pri dolnom kostole ani nehovorím !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania