DEMONTOVANÉ LAVIČKY

Zodpovednosť za riešenie: Martin

Vyriešený

Chcem sa opýtať vedenia TRANSPARENTNÉHO MESTA Martin,prečo je tak sebecké a demontovalo dosky z nových lavičiek v parčíku za BD SEVERIA a nechalo vytrhať krásne kríky orgovánu a plazivých tují ?? Kde majú teraz ožrani vysedávať,chlastať,obťažovať slušných okoloidúcich a v noci sa pod kríkmi vyspať ? !!! Keby som bol ja náčelníkom Mestskej polície tak s nimi tak zatočím že by z Martina radšej odišli !! Lenže toto bolo zrejme riešenie menšieho odporu a menšia záťaž na MP.Že kvôli 5-6-tim ožranom ochudobníme slušných obyvateľov,ktorí platia dane a nemajú možnosť si v tomto celkom slušnom parčíku aj s deťmi oddýchnuť,je vedeniu mesta zrejme jedno.Prepáčte,zabudol som že už je po voľbách,zabudnite !!! K takémuto riešeniu problému BLAHOŽELÁM,nad týmto návrhom niekto musel dlho rozmýšlať(pokiaľ mal čím). Pokiaľ vedenie malo na toto OBJEKTÍVNE DÔVODY,vopred sa ospravedlňujem.P.S.Doporučujem demontovať aj kovové časti lavičiek,pretože stačí odskrutkovať 4 skrutky a kov je v Zberných surovinách a budú mať na čučo.Želám vymyslieť ROZUMNÉ riešenie, verím že ho nájdete a nebudete ustupovať zopár vagabundom na úkor slušných ľudí. Juraj.

03. január 2015

Marcel

Detto výlep ilegálnych plagátov, graffiti, potagované centrum, špinavé zastávky MHD, rozbité chodníky, semafory ukazujúce oranžovú už o tretej popoludní... :)))
03. január 2015

Juraj

Marcel,v tomto TRANSPARENTNOM MESTE je zrejme všetko v poriadku,obyvatelia sú spokojný,keď je zatiaľ na tomto portáli pre Martinskú radnicu len 7 odkazov pre starostu,z toho sú 4 moje.Je tu veľa vecí,škoda že si nezobral foťák a svoje poznatky nedal ako PODNET v zmysl e pravidiel pre uverejnenie,na to by malo mesto reagovať,takto si Tvoj komentár len prečítajú ale vyjadriť sa k tomu nemusia.Mám veľa poznatkov,no ako vidíš šalamúnsky mi odpovedali len na jeden,k ostatným zrejme zaujali pozíciu mŕtveho chrobáka,takže zatiaľ sa nenamáham fotiť a písať keď efekt je nulový.Takže pokiaľ Ťa už niečo riadne hnevá,zober foťák,zdokumentuj a pošli to na PORTÁL Odkaz pre starostu,lebo si na MsÚ budú naozaj myslieť že v Martine je len jeden nespokojný občan.Pozdravujem. Juraj.
04. január 2015

Marcel

Zdravím Juraj, čoskoro tu prispejem aj ja. Je tu toho veľmi veľa, čo ma hnevá.. Ono nás nespokojných je viac, len málokto má guráž sa ozvať. Zdravím Marcel
08. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dosky z uvedených lavičiek boli demontované za účelom rekonštrukcie. Osadené budú v jarných mesiacoch roku 2015.

Ing. Jarmila Mráziková, vedúca Odboru komunálnych služieb
08. január 2015

Juraj

Naozaj by som rád vedel a videl,čo sa dá REKONŠTRUOVAŤ na rovných doskách,ktoré boli namontované ani nie 2 mesiace.To sa bude upravovať ich tvar podľa požiadaviek tých ožranov ? Nebolo jednoduchšie napísať pravdu že si mesto nevie poradiť s ožranmi ? Pokiaľ nedáte demontovať kovové časti čo tam ostali,tak na jar tam nebude nič a lavičky zaplatíme druhýkrát !Aj takto sa dá hospodáriť,veď to zaplatia občania !!!Želám veľa fantázie pri vymýšlaní reálnejších odpovedí na ďalšie podnety od občanov,ale prepáčte,toto je veľmi priehľadná výhovorka.Príjemný deň.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania