Poškodený kryt verejného osvetlenia

Zodpovednosť za riešenie: Martin

Vyriešený

Nuž,o bezpečnosti občanov v meste MARTIN a hlavne v blízkosti 50 m od školy so škôlkou na ulici TOMÁŠIKOVEJ je zbytočné diskutovať!!!Pokiaľ poznám povinnosti Mestskej polície,má povinnosť sa starať o bezpečnoast občanov mesta.Nikto mi nyevyvráti môj názor,že v priebehu minim.24 hod.okolo tohto nebezpečného el.stľpa neprešla ani jedna motorizovaná hliadka či už štátnej alebo Mestskej polície.

12. január 2015

Juraj

Dovoľujem si oznámiť,že kryt elektrického rozvodu je už namontovaný (vymenený,),aj keď vrchná časť drźí len na dobré slovo,pretože je jedna strana popráskaná a nie je možné dať obidve časti k sebe,no aspoň nie je volný prístup.
14. január 2015

Juraj TURČAN

Verím,že tento čiastočne poškodený kryt je len provizórne a dočasné riešenie,pokiaľ sa nenájde slušný nepoškodený,hlavne že sú zakryté káble.Juraj.
23. január 2015

Juraj Turčan

Neviem kto odviedol tak perfektnú robotu,že si dali námahu a ten starý rozbitý kryt takto zreparovali a doslova zošili ! Najskôr som myslel že to je nový,až doslova zblízka som sistil,že to je pôvodný,tak perfektne dali praskliny dokopy a páskou stiahli,aj takto sa dá šetriť.Ďakujem,máte môj obdiv.
26. január 2015

Odpoveď samosprávy

Uvedený kryt bol opravený 16.1.2015

J. Mráziková, Odbor komunálnych služieb MsÚ Martin

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania