Parkovanie na verejnej zeleni

Zodpovednosť za riešenie: Martin

Vyriešený

Ako inakšie nazvať takúto drzosť pravidelne na tomto mieste parkovať,Susedia tohto vandala,nemáte dosť odvahy zavolať na č.159 alebo vám je naozaj jedno aké máte svoje okolie?Čo robí Mestská polícia je zbytočné sa pýtať,naozaj by sa mal p.primátor zamyslieť čo jeho zložka naozaj robí,a či náčelník MP naozaj riadi efektívne. Nech konečne prestanú s preventívnym dohováraním a začnú s tvrdou represiou! Z dohovárania sa občania akurát tak smejú..Preto sa pýtam vedenia mesta čo mieni robiť,aby vandali prestali ničiť naše životné prostredie.

26. január 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet.
Mestská polícia v rámci svojich kompetencií venuje pozornosť kontrole dodržiavania celého širokého spektra právnych predpisov, dodržiavanie pravidiel cestnej premávky nevynímajúc.
Určite pochopíte, že príslušníci Mestskej polície na základe plnenia aj iných úloh, hlavne z kapacitných dôvodov, nemôžu byť fyzicky prítomní všade tam, kde dochádza k porušovaniu právnych predpisov. V takýchto prípadoch vítame pomoc od občanov, ktorí udalosť Mestskej polícii oznámia (aj anonymne) prostredníctvom tiesňovej linky č. 159 alebo Policajnému zboru Slovenskej republiky na č. 158, za čo sme im vďační.
Ubezpečujeme Vás, že Mestská polícia v rámci svojich možností urobí všetko pre to, aby sme prispeli k zlepšeniu situácie v danej lokalite.
Ešte raz Vám ďakujeme za podnet.


Mgr. Igor Húska
Náčelník MsP, Martin
26. január 2015

Juraj Turčan

Vážený p. náčelník M.polície,naozaj chápem,že Vaši ľudia nemôžu byť všade,no mrzí mňa,že idú hliadkovacou rýchlosťou okolo vozidla,ktoré parkuje na ľavej strane dvojsmernej cesty a vôbec nereagujú,ani nezastavia.Pritom sa rozhodne jedná o väčší priestupok ako odhodenie papiera na verejném priestranstve.Potom sa nedivte,že prístup a názor občanov na činnosť MP je v súčasnosti viac ako negativní.Doporučujem,aby MP priestupky sama VYHĽADÁVALA,a nečakala pri telefónoch na podnety od občanov,ktorí sa aj boja volať 159 z toho,že budú prezradení priamo policajtmi(my nič,ale niekto vás udal tak to riešiť musíme).Ďakujem za pochopenie môjho rozhorčenia.Príjemný deň.
30. apríl 2015

Dušan Veselý

Tak to je sila, to vyjadrenie náčelník MP. Tuším je to všade rovnaké.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.