Majakovského-znečisťovanie-pôdy

Zodpovednosť za riešenie: Martin

Uzavretý
meno
Milan 08. novembra 2022

Holuby na Ľadovni, trus a perie z holubou úplne všade. Trus poškodzuje strechy panelákov. Okolo panelákov je našpinené všade. Špina sa nosí do vchodov panelákov a bytov. Pri otvorení okien padajú pierka z holubou do bytov. Okenné parapety špinavé od trusu. Mŕtve holuby po Ľadovni je bežný jav. Na moste je holubník? Kto je za toto zodpovedný? Budeme si u neho uplatňovať náklady spojené so škodami, ktoré holuby napáchali na bytových domoch, ak sa to urýchlene nezmení.

08. november 2022

viktor

lol.. trus zo striech splachne dazd. zvysok su vymysli. mrtve vtaky (po celej planete) su hned konzumovane kunami a mackami.
09. november 2022

Milan

Žiadne výmysly. Vtáčí trus obsahuje agresívne látky, ktoré poškodzujú stavebné konštrukcie. Oceľové hroty by mohli zabrániť sadaniu na strechy, ale neriešia premonožené holuby na Ľadovni.

Dážď nič nerieši. V TV bola reportáž, ako v bytovke trus presakoval do horného poschodia. Nakoniec zo strechy vynášali tony trusu. Mimochodm, fotky sú po daždi. Toto fakt nechcem na oknách, vchodoch, okolo panelákov, ...
25. november 2022

Milan

Malo by sa to riešiť, o premnožené holuby sa začíname podkýnať.
10. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uhynuté zvieratá môžete nahlásiť na Mestskú políciu Martin a tí zabezpečia ich odstránenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.