Budovateľov-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Martin

Uzavretý
meno
Yan 19. októbra 2023

V rekonštrukcii je nadchod do OC TURIEC (Tesco, Obi, Mobelix ....) čo je určite potrebné ale prečo na stavbe (rekonštrukcií) nikto nepracuje, už celé týždne tam nikto ani slamku krížom neprehodil)
Občania MČ Sever ale mnohí ďalší ktorí vystúpia na BUS Sever Betty a smerujú tam do OC sa tam nemajú ako dostať, cesta peši či na bike je tam nemožná a obchádzka je príliš ďaleko. Občania sú tak nútený riskovať a prechádzať cez žel. trať alebo návštevu OC TURIEC oželieť.
Dokedy bude ešte tento stav trvať ?
Prečo sa mesto nedokáže s majiteľom dohodnúť na firme ktorá dokáže zakázku urobiť a dokončiť ?
Prečo to nikto nerieši ?
Kde sú informácie o stave a priebehu rekonštrukcie ?
Dokedy majú občania mesta znášať tento nekomfort ?
Ten kto rekonštrukciu povolil ju aj kontroluje ?

07. december 2023

Katarína

recenzie firmy tesco hypermarket martin https://g.co/kgs/7Rqnk9, treba hromadne písať verejné komentáre pre tesco, je to problémom viacerých z nás
20. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pešia lávka je objektom v súkromnom vlastníctve spoločnosti TESCO STORES, a.s.
Podľa kolaudačného rozhodnutia z roku 2001 je užívateľ a správca stavby povinný udržiavať lávku v stave zodpovedajúcom jej účelu.
V roku 2022 bolo vydané stavebné povolenie pre spoločnosť TESCO STORES, a.s. na sanáciu pešej lávky HM TESCO MARTIN. Sanáciou sa rozumie vykonávanie úkonov potrebných na zabezpečenie kvality bývania a stavebnej kvality nehnuteľnosti a patrí medzi investičné udržiavacie práce.

Mesto Martin nedisponuje priamou právomocou v tejto veci a aktívne sleduje dodržiavanie povinností zo strany vlastníka stavby. Viac informácií Vám môže poskytnúť len vlastník objektu.

Oddelenie dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania