Ohrozovanie chodcov.

Zodpovednosť za riešenie: Martin

Vyriešený
meno
Juraj 24. júla 2015

Chcem sa opýtať Mestskej polície,prečo nepostihuje cyklistov,ktorí ohrozujú chodcov jazdou po chodníku popri kasárňach na Severe,hlavne popri zastávke autobusov oproti obchodnému domu Betty.V tomto mieste je chodník naozaj úzky a keď tam čakajú cestujúci na autobus,dochádza k nebezpečným kolíziám.Pre koho sa budovala drahá cyklotrasa,tak dajte dopravné značky Zákaz jazdy cyklistov a pokutovať,veď sa jedná o bezpečnosť občanov.Tieto dve foto som urobil v priebehu jednej minúty,a ešte vám cyklista vulgárne vynadá

29. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia vykonávala a stále vykonáva nepravidelné kontroly cyklistov na tomto úseku a to najmä v čase chodenia do práce a z práce, kedy je najväčšia frekvencia cyklistov. Zistené priestupky sa riešia v zmysle zákona a poučujú sa cyklisti, aby k jazde na bicykli využívali existujúce cyklotrasy. Okrem kontroly v tejto časti, sú tiež vykonávané pravidelné kontroly pri podchode Fatra a taktiež v mestskej časti Záturčie, odkiaľ bol takisto podaný podnet na ohrozovanie chodcov cyklistami.

Mgr. Adrián Antoš, MsP Martin
12. september 2015

Milan

Súhlasím s pánom Jurajom. Cyklista na chodníku nemá čo robiť. Máme predsa cyklochodník. Až na to, že ten cyklochodník je jeden úžas. Nože, koľkokrát križujem hlavný ťah cez mesto keď idem z Košút? Alebo, koľko chodníka zostalo pre chodcov popred bývalú Prefu alebo pri Martimexe? Všade sa cyklochodníky vymedzujú značením na cestnej komunikácii, len Martin musí byť výnimka.
28. júl 2016

Viliam

Nemyslím si že tento problém je vyriešený. Každé ráno tade chodí xy cyklistov. Možno by bolo dobré spraviť osvetu medzi nimi aj v ranných hodinách (po 6:00)
01. august 2016

Juraj

Tu osveta nepomôže,v tomto štáte majú gauneri zákony na háku.Len tvrdú nekompromisnú represiu,lenže to by si museli mestskí šerifovia plniť povinnosti za ktoré berú platy.Možno keby niektorému z nich na tom chodní-ku cyklista zrazil dieťa alebo manželku tak by ich to zaujímalo.Veď to už je naozaj otrasné čo si tam dovolujú na bicykloch,ešte ti aj vynadajú,jeden sopliak mňa napadol( mal ale smolu,kaser je potvora ).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania