Chýbajúci prechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Martina 29. septembra 2015

Na ul. M.R. Štefánika stretávajúcou sa s ul. E. B. Lukáča chýba prechod pre chodcov. Z ul. E.B. Lukáča je obrovský problém sa v ranných a poobedných hodinách dostať na zastávku MHD - Štadión, nakoľko prechod pre chodcov je v pomerne dosť veľkej vzdialenosti od zastávky MHD a chodníka vyúsťujúceho na neexistujúci prechod pre chodcov.

15. október 2015

Martina

Koho treba kontaktovať, aby sa to začalo riešiť? Nejaké rady?
15. október 2015

Martina

Vidím, že od septembra je mesto veľmi ,,aktívne" pri riešení podnetov...!
16. október 2015

Stefan Farsky

Dobrý den, Martina.

Som tiež chodec ale aj vodič . Nechceš nahodou aby bol prechod pre chodcov každých 5 metrov . Prechod je nalavo asi 25 metrov a napravo asi 100 metrov . Vieš čo by spôsobil další prechod v tejto trojprúdovej premavke . Trochu sa zamyslite nad svojou pohodlnosťou a dúfam ze nechodíte do Wons centra cvičiť a potom mate problém urobiť niekolko krokov. Prepáčte za otvorenosť , ale už ma hnevá ked niekto nepremýšla komplexne .
16. október 2015

Martina

Skúste sa vy zamyslieť komplexne...na co je komu prechod od Martimexu smerom k byvalemu Ekopolisu? A k zastavke ,,Stadion'' nevedie ani jeden prechod...chodte sa tam rano postavit a skuste odsledovat situaciu a odpozorujte,ktory prechod resp.priestor na ceste je viac vyuzivany......prebehujuci chodci zo sidliska cez trojprudovku..to neveští nic dobre...ja toto nepisem len kvoli sebe...
16. október 2015

Stefan Farsky

Súhlasím , ale potom to je potrebné napísať inak , ktorý prechody chcete zrušiť a ktoré dobudovať . A vôbec nesúhlasím že k zastávke "Station " nevedie žiadny prechod . To je choroba Slovákov vyberať si len najkratšiu cestu . Pozrite si niektoré trávniky , ako vyzerajú . Samé skratky .
27. január 2016

Odpoveď samosprávy

Uvedená komunikácia nespadá pod správu mesta Martin, je v správe SSC. Váš podnet sme postúpili zodpovedným.

Ing. Mráziková, OKS, MsÚ Martin

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania