Aktualizovať podnet
Jazda po chodníku

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Jazda po chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Martin

Vyriešený
meno
Viliam 28. júla 2016

Každý pracovný deň sa stretávam s tým ako na Severe pri obchodnom centre Kocka jazdia po chodníku autá ktoré zásobujú obchody (vychádzajú tak že prejdú po cykloceste a chodníku okolo detského ihriska až k pohostinstvu Kozel), pričom veľké parkovisko je kúsok vedľa. Na začiatku chodníka nie je žiadna značka ktorá by povoľovala vjazd autám na chodník. Nevidím dôvod aby sa budovali chodníky a cyklocesty keď ich potom ničia ťažké autá, jedine ak boli projektované na takú záťaž.

04. august 2016

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia už aj v minulosti riešila zistené priestupky na tomto mieste. Kontrolnú činnosť v danej lokalite opäť zintenzívnime.



Mgr. Igor Húska, náčelník MsP Martin
11. august 2016

Juraj

Pán náčelník,nerobte si z nàs občanov srandu,denne tam STOJÍ 12 -15 zásobovacích vozidiel !!! a ohrozujú chodcov aj cyklistov,pretože toto je dvojkombinácia.Pokiaľ sa nezabudujú do chodníka pevné kovové stĺpiky zo severnej strany tak tam poriadok nebude.Mám riskantné riešenie: vyvolám fyzický konflikt s jedným vodičom , privolám políciu aby som mal z toho záznam a potom sa to možno bude reálne riešiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.