Šoltésovej-detské ihrisko-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Martin

V riešení

Prosím o doplnenie gumeného materiálu pod hojdacieho koníka aj hojdačku. Tak ako to je hneď vedľa pod konštrukciou závesných hojdačiek. Keď čo len trocha zaprší nedá sa ihrisko kompletne používať kvôli blatu. A malému dieťatu sa ťažko vysvetľuje že na jednu preliezku môže ísť ale na tie dve vedľa už nie.

19. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet sme postúpili na doriešenie príslušnému odboru.

Renáta Habrunová, vedúci sekretariátu primátora MsÚ Martin
01. október 2019

Odpoveď samosprávy

Certifikované zatrávňovacie rohože sú povinné len pri hracích prvkoch, kde dopadová plocha viac ako jeden meter. Používajú sa len pri visiacich hojdačkách.

Ing. Jarmila Mráziková, ved. OKS
21. október 2019

Štefan

Nech sa zblatí
22. apríl 2020

Jana Marčeková

Prosím vás milé naše mesto Martin. Rozumiem že niečo je povinnosť a musíte teda dodržiavať zákony, bezpečnosť či vyhlášky, ale sme tu aj občania ktorí vám dávajú podnety pre zabezpečenie lepšieho a kvalitnejšieho života v meste. V tomto prípade sú to možno 2-3 metre materiálu.. minimalny výdavok. Veď sa tam chôďte pozrieť po daždi. Prosím opätovne o doplnenie. Ďakujem
12. apríl 2022

Jana Marčeková

Prosím o doplnenie čiernych štvorcov pod hojdacku a hojdacieho koníka. Deti si tam už hádžu papeky aby na ne nestriekalo blato keď trochu zaprší. Je to minimálny náklad pre mestskú časť Stred s veľkým efektom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.