Prieložtek-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Martin

V riešení
meno
Michal 16. septembra 2019

Dobrý deň,

chcem upozorniť na kanalizačnú mrežu, prepadnutú pod úroveň cestnej komunikácie na ul. Prieložtek v mieste odbočky na parkovisko pred poliklinikou Senium. Výškový rozdiel je niekoľko centimetrov a umiestnenie značne komplikuje vchádzanie aj vychádzanie z parkoviska, keďže je takmer nemožné sa jej vyhnúť.

17. september 2019

Miso

Pridam k odkazu, ze cela ulica by si zasluzila novy povrch + funkcny chodnik. Rovnako s kosenim na okolitych pozemkoch je to bieda. Neuplne kosenie mestskych pozemkov + neriesenie sukromneho vlastnika, ktory sa prestal starat o svoj pozemok /pozemok za zastavkou MHD/.
Chodnik na Jesenskeho ulici je na hanbu, popraskany asfalt, ktory prerasta burinou, mnoztvo dier.
19. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Chceme Vás ubezpečiť, že každý podnet si vysoko vážime a ani jeden z podnetov neostáva nepovšimnutý.
Pracovníci príslušných odborov sa zaoberajú mnohými podnetmi, ale nie všetky je možné v krátkom čase odstrániť. Niektoré si vyžadujú spoluprácu viacerých odborov, iné si vyžadujú viac finančných prostriedkov, alebo sú naplánované do rozsiahlejších a finančne náročnejších opráv rozdelených na dlhšie časové obdobie. Ďakujeme za pochopenie.

Renáta Habrunová, vedúci sekretariátu primátora MsÚ Martin
19. september 2019

Michal

Generická recyklovaná odpoveď, ktorej výpovedná hodnota je nula. Nečakal som, že to bude na druhý deň odstránené, skôr vyjadrenie či už o tom niekto kompetentný vie, rieši to, alebo to plánuje riešiť v nejakom krátko/stredno/dlhodobom horizonte.
01. október 2019

Odpoveď samosprávy

Z dôvodu vyčerpania finančných prostriedkov pre rok 2019, bola oprava zaradená do plánu opráv výtlkov.
Kedy? jar 2020

Ing. Jarmila Mráziková, ved. OKS
01. október 2019

Michal

Ďakujem za info.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania