29.augusta-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Martin

Vyriešený

Prosím pekne tento priestor, toto námestíčko v centre mesta je veľkou hanbou. Nič viac nič menej. Kedy sa s tým bude niečo robiť? Ďakujem.

08. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento pozemok mestu nepatrí, je súkromný a má niekoľko majiteľov.

Renáta Habrunová, vedúci sekretariátu primátora MsÚ Martin
09. október 2019

Jana Šimeková

Myslím okrem p.Stahla sú tam dvaja, takže mi to nepríde ako nemožné. Mesto môže a má vyjednávať v prípade takýchto zanedbaných priestorov v centre. Môže prijať napr..VZN, ktoré nariadi min.údrzbu do vyhovujúceho stavu. Veď teraz je ten povrch priam nebezpečný pre peších. Však sa tam choďte pozrieť. A ešte tam aj parkujú autá.
12. október 2019

Ján

Tie výhovorky zodpovedných ako sa nič nedá a nemôže a nesmie už idú občanom na nervy. Nech sa pán primátor a celá jeho suita už konečne preberie. Veď žijeme v jednom meste. A chceme ho mať pekné. Skrátka príjemné pre život.
15. október 2019

Odpoveď samosprávy

Majitelia súkromného pozemku budú vyzvaný listom k náprave.
Kto? OKS

Renáta Habrunová, vedúci sekretariátu primátora MsÚ Martin
15. október 2019

Jana Marčeková

Ďakujeme za snahu pani Habrunová. Verím, že správnou komunikáciou s občanmi sa dá veľa dosiahnuť. Prajem veľa síl a trpezlivosti. Občania už jej moc nemáme..
16. október 2019

Odpoveď samosprávy

Áno, komunikácia je veľmi dôležitá. Ja verím, že spoločne nájdeme riešenia, aj keď nie je to vždy jednoduché a legislatívne možné. Podnety od občanov si vážime a ďakujeme za všetky. Verím, že spoločne nájdeme riešenia a naša komunikácia a spolupráca sa bude zlepšovať.

Renáta Habrunová, vedúci sekretariátu primátora MsÚ Martin
18. október 2019

Ján

Myslím si, že podnet bude vyriešený až keď neporiadok zmizne. Nie, že napíšeme list a hotovo. Podnet sa musí sledovať až do zjednania nápravy!!!!!!!!!!!
18. október 2019

Jana Marčeková

Ono na tom čosi bude lebo aj mne keby niekto napísal list s prosbou o nápravu v takejto veci asi by som sa do toho nehrnula. Očividne majitelia pozemkov tam majú iné záujmy inakby to bolo na poriadku už dávno.. Niekedy treba osobne riešiť veci a spoločne nájsť riešenie. Možno aj s participáciou mesta. Ozaj to asi jeden list nevyrieši .. držím palce, treba vyslať správneho vyjednávača z mesta :) A keď sa prijme zákon o zvýšených daniach za neudržiavané plochy tak to pojde všetko ľahšie.
20. október 2019

Ján

Vidíte, vidíte pani Šimeková. Úradníci napíšu list, odfajknú si položku a vegetujú ďalej. Je to celé zhnité!!!! Slušný občan sa môže sťažovať, pripomínať, navrhovať, prosiť a len čumieť ako sa nedá zjednať náprava. Však si prečítajte odpovede na všetky podnety. Samá vata!!!
22. apríl 2020

Jana Marčeková

Dobrý deň, je niečo nové v tejto veci? Podarilo sa mestu vyrokovať nápravu ? Prešla už dlhá doba. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania