Kuzmányho-stavby a budovy-zlý stav budovy

Zodpovednosť za riešenie: Martin

Vyriešený
meno
Ján 27. januára 2020

Rok sa s rokom zišiel a NIČ!!!!!! Hneď po 15.2.2019 sa z múzea začalo vo veľkom odvážať a sme si mysleli,že čoskoro to vypukne! Že tu nastane stavebný ruch až nás budú uši bolieť. No omyl! Veľké ticho! Asi nie sú peniaze, alebo sa stratili? Či nebodaj sa minuli na nezmyselné stavanie hradieb na zrútených hradoch, len aby sme vytvorili zdanie, že dlhodobo nezamestnaní začali robiť, aby tak podporili rozvoj cestovného ruchu. Viem, že rekonštrukcia múzea nepatrí do kompetencie mesta, ale snáď by sa mohol pán primátor poinformovať, že čo a ako!!!!!??????????? Martin Benka celú svoju pozostalosť daroval štátu a štát čo!!!??? Veru má čo splácať!!!!!!!

31. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Nehnuteľnosť je vlastníctvom Slovenskej republiky v správe Slovenského národného múzea, zapísané v katastrálnom území Martin. Požiadala som o informáciu SNM a vysvetlenie je v prílohe.
Kto? Budova je správe SNM
Kedy? rok 2020

Ing. Renáta Habrunová, vedúca sekretariátu primátora MsÚ Martin
31. január 2020

Ján

Ďakujem za odpoveď a vysvetlenie. Len tak pre zaujímavosť a nemohlo sa múzeum zatvoriť až po ukončení výberového konania? Alebo nemohlo sa výberové konanie vypísať skôr? No už na tom vlastne nezáleží. Na Slovensku JE TO TAK!!!!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.