Björnsonova-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Martin

V riešení
meno
Ján 26. augusta 2020

Okolo bytových domov na ulici Björnsonovej sú chodníky a asfaltové plochy v úbohom stave. Po daždi sa občania brodia kalužami. Je to stred mesta, ale chodníky vyzerajú ako niekde na periférii, kde chodí minimum ľudí. Kedy sa obyvatelia dočkajú prepotrebnej rekonštrukcie?????

26. august 2020

Odpoveď samosprávy

Uvedené chodníky a komunikácia sú zaradené v pláne na rekonštrukciu. Jej termín realizácie závisí od vyčlenenia finančných prostriedkov a priorít MSČ STRED.
Rekonštrukcie parkovísk sa prednostne vykonávajú v lokalitách, kde je záujem o platené parkovanie.
Kto? OKS
Kedy? ???

Ing. Branislav Bella
poverený zastupovaním vedúceho OKS
MSÚ Martin
31. august 2020

Ján

Krásna, ale nič platná odpoveď. Na Slovensku si už zvykáme na prázdne slová a sľuby. Je jasné, že keď si nedáte termín, tak nič nesplníte!!!!!! To Vás naučia na prvej hodine riadenia!!!!!!! A o tých parkoviskách to je na smiech!!!!
31. august 2020

Martin

Ked vidim ze pisu ze zaujem o platene parkovisko?? Kedy si nebolo nic platene a robilo sa este viac teraz sa len hrabe a aj tak sa spravy minimum... Normálny človek pozre na fotky a vidí ze je akútna vymena chodnika a parkoviska..
04. september 2020

Ján

Pán Martin úplne s Vami súhlasím. Čo znamenalo a ako vyzeralo naše mesto v minulosti a teraz sa nedá ani porovnať!!!! Parky, športoviská, kvetinové záhony, fontány, kropenie ulíc,......Škoda hovoriť! Od zodpovedných počujeme samé výhovorky a odkazy typu,že máme to v pláne, budeme sa snažiť, robíme čo môžeme,máme obmedzené zdroje....No drísty!!!!!!!!!!
23. september 2020

Ján

Pridávam ďalšie obrázky na rozpadávajúce sa chodníky.
23. september 2020

Ján

Ešte jeden obrázok.
23. november 2020

Ján

Pridávam ďalší obrázok. Snáď sa niečo zmení za ďalších tridsať rokov....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania