Zdevastovane oplotenie ihriska ZS Vajanskeho

Zodpovednosť za riešenie: Modra

Vyriešený
meno
Zuzana 20. augusta 2014

Dobry den
V areali sportoveho ihriska ZS Vajanskeho,ktore ziaci vyuzivaju pocas skolskeho roka aj prazdnin na sportove aktivity sa nachadza oplotenie v zdevastovanom stave na tento fakt sme ako rodicia opakovane upozornovali pocas skolskeho roka. Stav oplotenia zvysuje riziko urazu u deti.
Novy skolsky rok zacina o necele 2 tyzdne a dufam,ze mesto promptne vyriesi tento problem,aby deti nemuseli sportovat v nebezpecnom prostredi a tak sa aj znizilo riziko urazu.Oplotenie by sa malo cele vymenit za pevnejsie a kvalitnejsie.Areal skoly je zarasteny vysokym travnatym porastom ,ktore pocas prevadzky skolskeho klubu vyuzivaju deti v skolksom klube,na pohybove aktivity..Zabezpeci mesto pokosenie arealu pred zacatim skolskeho roka?

Dakujem

20. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,

kosenie areálu vykonáva samotná škola v rámci svojho rozpočtu. Posunieme pani riaditeľke tento podnet, aby o ňom vedela.

Pokiaľ ide o oplotenie, taktiež sa spojíme s pani riaditeľkou, aby sme zvážili jeho odstránenie. S výstavbou nového sme v rozpočte na rok 2014 nerátali. Takáto požiadavka ani zo školy neprišla. Riešili sme však ďalšie investície do budovy školy.

Ondrej Beracka
MsÚ Modra
20. august 2014

zuzana

Pan Beracka
Mesto Modra ma urcite rezervu v rozpocte na havarijne situacie ako je napr. oplotenie v areali skoly,,nemyslim si ,ze je to velkorozpoctovy projekt a zriadovatelom skoly je mesto.
Je podla Vas spravne,aby deti sportovali v takomto nebezpecnom areali?
s pozdravom
zuzana
20. august 2014

patrik

Paci sa mi ako pri akom kolvek podnete, sa riesi, niesu peniaze, mesto nepocitali, nie je to v rozpocte a podobne. Je to az smiesne. Kazde mesto ma financne nedostatky, ale vzdy je nato aby sa nieco opravilo. Neverim ze nie.
24. október 2014

Adriana

Je oktober a plot je v rovnakom stave. Je nutne, aby ste co najskor plot odstranili a podla moznosti zabezpecili nove oplotenie. Trciace droty su pre deti, ktore behaju okolo, velmi NEBEZPECNE! Toto nie je stav na dlhe zvazovanie, ale na okamzite riesenie. Dakujem
20. január 2015

Maťa

Je január 2015, plot je v rovnakom stave. Ráta MsÚ s touto požiadavkou v rozpočte na tento nový rok? Ďakujem za odpoveď.
20. január 2015

Maťa

Stav oplotenia ihriska ZŠ Vajanského v januári 2015 je nezmenený. Odpoveď MsÚ na pôvodný podnet z augusta 2014 znela, že v rozpočte 2014 sa s tým nerátalo, ráta sa tým v rozpočte na aktuálny rok?
16. júl 2015

jG

Oplotenie vymenené za pevné v cca jún 2015. Tiež opravený povrch ihriska.
20. júl 2015

Maťa

Ďakujem ako rodič detí na ZŠ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.