Kalinčiakova-znečisťovanie-ovzdušia

Zodpovednosť za riešenie: Modra

Vyriešený
meno
Kvetoslava Hanudelyová 04. júna 2021

Vážený pán primátor! Srdečne Vás pozývam na kávičku na moju terasu, aby sme si spoločne užili šíriaceho sa smradu od chemikálií z uložených mobilných WC susedov pred mojou otvorenou záhradou, ktorý ja už týždeň musím znášať, nakoľko Vaši pracovníci nekonajú.

07. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.

Vašim podnetom sa budeme zaoberať a odpovieme čo najskôr.

S priateľským pozdravom

Alena Červenková
MsÚ Modra
10. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v tejto veci Mestský úrad Modra požiadal o súčinnosť aj Mestskú políciu o dohovor majiteľom nehnuteľnosti o stiahnutie nádob na vlastný pozemok.
Vec je v riešení a majiteľ nehnuteľnosti bol už aj listom vyzvaný na bezodkladné odstránenie kontajnerov z telesa vozovky na vlastný pozemok.

Ďakujeme.
S úctou

S priateľským pozdravom

Alena Červenková
MsÚ Modra
11. jún 2021

Kvetoslava Hanudelyová

Celý problém došiel tak ďaleko, že ako poďakovanie som dostala postriekanie dvoch stien domu vulgárnymi grafitmi. A následne po mojej výpovedi na oddelení kriminálnej polície (došlo k násilnému vniknutiu na môj pozemok a oprava stien po 7 grafitoch dosahuje značnú škodu) som včera aj dnes požadovala list o ktorom píše samospráva vyššie, ako aj iné doklady s ktorými argumentoval sused (povolenie vydané samosprávou na uloženie mobilných WC pred mojou záhradou a zaplatenie poplatkov) na doloženie k mojej výpovedi, ale samospráva mi ich nedodala. A tu milí spoluobčania vidíte výsledok vzťahov v Modre.
Ing. Hanudelyová
15. jún 2021

Kvetoslava Hanudelyová

Je 15.6.2021 a dokladám, že aj keď Mestský úrad listom vyzve určité skupiny obyvateľov na bezodkladné odstránenie kontajnerov z telesa vozovky na vlastný pozemok, môžeme si tak akurát všetci želať.
24. jún 2021

Kvetoslava Hanudelyová

Kontajneri už stoja pred domom č. 47.
Stále ako následok podivných zhôd okolností konfliktu som dnes ráno našla aj dokonca napadnuté 4 dospelé stromy ako aj 2 malé orgovániky, ktoré som len na jar vysadila zo zadnej strany oplotenia, na tej istej strane, ako bol roztrihnitý plot - všetko postriekané neznámou chemikáliou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.