Aktualizovať podnet
Nefungujúce verejné osvetlenie v mes.časti Harmónia

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nefungujúce verejné osvetlenie v mes.časti Harmónia

Zodpovednosť za riešenie: Modra

Vyriešený
meno
Jana 11. novembra 2015

Opakované (už po niekoľkých upozorneniach a urgenciách) nefungujúce verejné osvetlenie v meskej časti mesta - Harmónia - jeho hlavnej ceste smerom od SZU až po námestie a v okolitých obytných bočných uličkách. Vidno len svetlá autobusu na zástavke či okolitých prechádzajúcich áut. Okrem strachu počas rannej cesty na autobus hrozí nebezpečenstvo aj úrazu, nakoľko sú na cestách a chodníkoch rôzne jamy a výkopy v dôsledku aktuálne budovanej kanalizácie. Nepridá tomu ani nemožnosť vidieť rôzne iné už vzniknuté jamy a nebezpečenstvá ani v dôsledku opakujúcich sa neuskutočnených upratovacích - verejnoprospešných prác v tejto meskej časti a preto rôzne plechovky, sklo či jamy ľudia množstvom lístia nevidia (hlavne pri námestí).

22. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
verejné osvetlenie v časti Modra Harmónia bolo v mesiaci november 2016 posilnené výmenou rozvádzača verejného osvetlenia (RVO) v časti na Okružnej ceste.

S pozdravom

M. Gavorník, zástupca primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.