Autá blokujú priechod pred ÚPSVaR

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

Vyriešený
meno
Tomáš 19. septembra 2014

Parkujúce autá väčšinou blokujú priechod pre chodcov pred ÚPSVaR na ulici ČSA.

30. september 2014

PhDr. František Rigo

Dobrý deň prajem Vážený pisateľ e-mailu. Ďakujem za Váš postreh. Priestupcov na tomto zakázanom mieste riešime v zmysle priestupkového konania, ale boli prípady, keď sme ich odstúpili k doriešeniu na DI Košice.
S pozdravom
PhDr. František Rigo
01. október 2014

Ria

Dobrý deň. Ten priechod pre chodcov by sa mohol premaľovať + namaľovať parkovacie miesta...
10. november 2014

Tomáš

Dobrý deň, priechod bol síce premaľovaný, no napriek tomu sa nájdu vodiči, ktorí na to z vysoka kašlú a hliadka MsP tam predsa nemôže stáť vždy, to je nemožné. Podľa mňa by pomohlo osadenie niekoľko stĺpikov napríklad, potom by tam už určite nikto neparkoval.
05. január 2015

JULO

..... neviem si narychlo spomenut na zmeny vov yhlaske ale podla mna musime rozlisit zastaveni, statie, parkovanie na okraji vozovky , parkovacie miesto atd .... lebo vodic nesmie zastavit a stat XY metrov pred prechodom pre chodcov a XY metrov za ním , ak sa nejedna o zastavenie vozidla !!!!! ale naopak ak je vytvorene parkovacie miesto na kolme statie tak sa postaví vodic na miesto vyhradene na parkovanie i ked je to v rozpore s vyhlaskou MV !!!!! no neviem sa sam rozhodnut ci sa vodic mot vozidla dopustil priestupku :) je to sporny moment a prave preto by tam malo byt upresnené parkovanie aby nedoslo k neopravneným vyberaniam pokút a ani k neoprávneným parkovaniam i ked je to nanajvýš nemoralne zastavenie vozidla !!!
21. január 2015

Tomáš

Do dnešného dňa na ten priechod vodiči kašlú...
22. január 2015

JULO

riešenie by bolo označit prechod pre chodcov az po chodnik a potom by uz bolo zrejmé že sa tam nesmie parkovať......
03. júl 2015

Odpoveď samosprávy

V letnom období r. 2015 sa budú natierať všetky priechody pre chodcov a v pláne je aj tento prechod až po chodník.



Ing. Waldemar Vislay, odd. výstavby
28. júl 2015

peter šimko

väčšina ľudí prechádza cestu mimo prechodu pre chodcov až na urovni novinového stánku,stálo by za zváženie presunuť prechod do tohto priestoru ,kde by prechod pre chodcov nebol v križovatke ,uvoľnilo by sa parkovacie miesto a bolo by to asi bezpečnejšie ako v centre križovatky
14. február 2017

Odpoveď samosprávy

Tento priechod pre chodcov bol opakovane namaľovaný až ku chodníku. V prípade porušovania pravidiel cestnej premávky sa prosím obráťte na Mestskú políciu. Týmto považujeme Váš podnet za vyriešený.

Ing. Waldemar Vislay, vedúci výstavby a územného plánovania

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania