Bordel na kopci

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
moldavčan 27. januára 2015

toto je vizitka poriadku a čistoty na kopci. je mi jasne že organicky odpad sa časom rozloží, zhnije, atd.....ale ked je v sáčkoch, pneumatike tak to pojde asi ťažko, aj ked je každému jasne kto to tam asi tak mohol dať. ....taktiež sa mi nezdá z hygienického hľadiska aby na mieste (ihrisko) kde sa zvyknú hrať deti,že je normálne aby sa pásli a hlavne všade zanechávala svoje výkaly hydina, ktorá tam nemá čo robiť !!!!.....riešenie by mohlo byť odvoz odpadu, vypratanie (máme dosť neprispôsobivých občanov ktorí nemajú čo robiť a stále hovoria že by chceli, tak nech sa páči a na druhej strane pokutovať občana ktorý vedome stále vypúšťa svoju hydinu na verejné priestranstvo a tým ho znečisťuje.

31. január 2015

Jozef

Asi je to problém len obyvateľov kopca. Navrhol by som zvýšenie poplatkov za odvoz odpadu pre občanov mesta bývajúcich v domoch. Je vidieť, že odpad je zo záhrad z kopca. Neverím, že stromčeky z Vianoc im doniesol niekto iný. Nedoporučujem žiaden odvoz odpadu naviac. Prečo by to mali platiť aj tí čo bývajú v blokoch. Taktiež nerozumiem tomu prečo by mali odpad zo záhrad z kopca upratovať neprispôsobiví. Vyhrňte si rukávy a kúpte si drvičku konárov a neplačte nad problémom, ktorý spôsobili len ľudia z vašej lokality.
04. február 2015

moldavčan

nikto nepovedal že to tam nosia ludia z mesta,.....aj ked už bol aj taký prípad. Je úplne jasné že je to tiež odpad zo záhrad a viníkov netreba hladať po celom kopci, stačí sa pozriť kto býva na okolí. A inak v drvičke odpadu sa dosť blbo bude drviť pneumatika , šaty, igelitové vrecia, dlažba a iný stavebný materiál nemyslíš??? a prečo by to mali urobiť neprispôsobivý občania? tak ked sa nevie nájsť viník aj ked máme ten kamerový systém , tak vrámci aktivačných prác kludne môžu popratať, nič sa im nestane a nebude to stáť žiadne plus financie. A s poslednou vetou s vami úplne súhlasím, že ten bordel urobili ludia z nášho okolia a to je na tom to najsmutnejšie :-(
27. február 2015

Odpoveď samosprávy

Tento odpad vznikol ľahostajnosťou niektorých obyvateľov a za jeho odstránenie sú zodpovední samotní občania, ktorým tento odpad vznikol. V rámci jarného upratovania budú na vopred určených miestach uložené veľkokapacitné kontajnery, do ktorých pôvodcovia odpadu môže tento odpad uložiť. Ďakujeme za Váš podnet.

Henrieta Tóthová, sekretariát primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.