Potok Bodva ako kúpalisko

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
somandsap 09. júna 2015

Odkedy stúpli teploty, časť potoku Bodva za sídliskom je zase používané ako verejné kúpalisko obyvateľmi Moldavy nad Bodvou. Neplánuje mesto s tým niečo urobiť? Dosť to narušuje denný kľud obyvaťelov blízkych panelákov, keďže sú hluční, nie je to pekný pohľad, a samorejme nie je to ani peknou vizitkou mesta.

10. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Váš podnet sme posunuli na Mestskú políciu, ktorá robí priebežnú kontrolu toku Bodvy. Na zvýšenie efektívnosti riešenia takýchto podnetov Mestská polícia odporúča nahlásiť problém telefonicky na bezplatné číslo 0800 110 159. Ďakujeme za Váš podnet.

Bc. Henrieta Tóthová, sekretariát primátora
12. jún 2015

Tomáš

Je to zbytočné nahlasovať lebo by som musel vyvolávať na MsP každú polhodinu. Prídu policajti, vyženú ich z vody, odídu a o 10 minút môžem volať zase. Navyše odosielateľ podnetu ešte nespomenul tepovanie kobercov priamo v Bodve, nabudúce pošlem aj fotky ako dôkaz.
14. jún 2015

Tomáš

Ani netrebalo dlho čakať na veľké upratovanie...
14. jún 2015

Štefan

Maximálny alibizmus zo strany vedenia mesta, ze na takéto podnety odpovedá sekretárka.
16. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Zamestnanec úradu v súlade s jeho právomocou odpovedá na podnety občanov a takto iba oznámil, že predmetný podnet bol postúpený Mestskej polícii. Som osobne znechutený Vašim postojom k podceňovaniu osoby a verejne prejavenému diskriminačnému postoju k pozícii sekretariátu a jeho pracovníčke. Chcelo by to verejné ospravedlnenie.



JUDr.Borovský Slavomír,primátor mesta Moldava n/B.
16. jún 2015

Odkaz pre starostu

Portál Odkazprestarostu.sk rovnako považuje za nevhodné znevažovať prácu konkrétnej zamestnankyne úradu, a to na základe jej pracovného zaradenia. Zároveň chceme upozorniť, že pri vstupe do diskusie ste súhlasili, že sa vyhnete neopodstatneným obvineniam a útokom voči používateľom tohto portálu, ktorými sú aj pracovníci samosprávy. Pri opakovanom porušení našich pravidiel diskusie budú obdobné komentáre vymazané.

Jakub Kmeť
[email protected]
04. júl 2015

somandsap

Očividne potok mestská polícia kontroluje...
08. august 2015

jozefina ferihova

Problém s kúpajúcimi na Bodve pretrváva.Hluk a krik znepríjemňujú každodenný život obyvateľov,ktorí bývajú v blízkosti rieky.Deti sa v Bodve kúpu bez dozoru dospelých.Čaká sa na tragédiu? Kto odstráni hrádze, ktoré si na rieke postavili zo smetia?
24. august 2015

Mária Terézia

Nafotiť, zaostriť na tváre a poslať na sociálku, že malé decká sú bez dozoru dlhé hodiny, v nebezpečnej vode, pekne to popísať. okoreniť, atd.... Ak môžem poradiť, rovno na ministerstvo!
Ale ľahké to nie je. Ak by to riešila polícia a sociálka, romovia sa budú brániť, že to nie je pravda a od Vás budú chcieť presné dôkazy. Ináč to nemá význam. Treba to natočiť na video, alebo dať na foto s časovými údajmi.
Ak by sa to náhodou riešilo, skúste si vybaviť aby ste ostali ak sa dá v anonymite z dôvodu útoku protistrany.

A čo sa týka tepovania kobercov, tak takisto. Fotky, video a na minister. živ. prostredia. Ale zase to nebude jednoduché. Treba dôkazy, že chemicky znečisťujú vodu. To znamená zaostriť na používanie čistiacich prostriedkov, poprípade ak by voda vytvárala penu, tak odfotiť. Pri tečúcej vode to je trošku obtiažne, nakoľko to rýchlo tečie preč.
Ak sa dá, tak nenápadne sa poprechádzať na opačnom brehu a nenápadne zvečniť dané okolnosti. Veľa šťastia a dúfam, že spoločne niečo vymyslíte. Čitate tieto príspevky viacerí, tak sa spojte. A ak sa spojíte, tak najlepšie už len na súkromných mailoch. Nejaký aktivista a ochranca menšín, by Vám to mohol prekaziť.
Ahojte

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania