Nevhodne umiestnené kontajnery

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

Vyriešený
meno
Štefan 09. decembra 2015

Dobrý deň.
Chcel by som poukázať na nevhodne umiestnené kontajnery na Námestí mieru 17,18,19. Vytvorením spevnenej, alebo betónovej plochy, prípadne so strieškou a premiestnenie kontajnerov na iné miesto (viď.čiernym označené na fotografii) by sa vyriešilo mnoho problémov. Napr.viditeľnosť v križovatke, parkovacie miesta pre autá, skracovanie cesty smetiarskeho auta cez zeleň...a pod.

11. december 2015

Štefan

22. december 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Sme za vyriešenie dlhodobého problému s kontajnermi prislúchajúcimi k Vášmu bytovému domu v čo najkratšej dobe. V súčasnosti jedným z provizórnych riešení je premiestnenie kontajnerov na parkovisko za Coop Jednotu alebo na spevnenú plochu pre kontajnerov pred vchodom č. 19. Túto záležitosť je potrebné vyriešiť ku spokojnosti čo najviac obyvateľov danej lokality, pričom prvoradá je bezpečnosť občanov.

Monika Héczey, odd. poplatkov za komunálny odpad
20. november 2016

Štefan

Dobrý deň.
Kontajnery sa síce premiestnili do dvora Coop Jednoty, ale neurobil sa ku nim prístupový chodník a preto musíme chodiť ku kontajnerom cez trávnik, kde hrozí, že šľapneme do psích exkrementov (o blate ani nehovoriac), alebo musíme chodiť ku nim cez frekventovanú križovatku, čo nie je veľmi vhodné a bezpečné.
28. december 2016

Odpoveď samosprávy

križovatka je rozšírená. Zrealizoval sa nový prístupový chodník ku kontajnerom a kontajnery sa premiestnili. Vašu požiadavku považujeme za vyriešenú. Ďakujeme za Váš podnet.

Ing. Waldemar Vislay, vedúci výstavby a územného plánovania
29. december 2016

Štefan

Ďakujem pekne za vyriešenie podnetu. Je to výborné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania