Dezolátny stav cesty na Krátkej 2-8

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
Karolína 24. februára 2016

Cesta na ulici Krátkej /2-8/ je v dezolátnom stave. Ku zhoršovaniu tohto stavu prispievajú každodenne aj autá, ktoré tadiaľto prechádzajú, alebo parkujú. Väčšinou ide o rodičov, ktorí nosia svoje deti do škôlky, či základnej školy. Cestu je nutné opraviť, prípadne vyriešiť aj problém s parkovaním.

07. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,táto časť medziblokového priestoru na Krátkej je v technicky nevýhodnom až havarijnom stave, úsek je využívaný veľkým množstvom vozidiel, najmä rodičmi detí MŠ. Zatiaľ sa cesta spevnila kamenivom, v budúcnosti sa úsek zameria a pripraví sa rozpočet, realizácia je závislá od schválenia financií MZ.

Ing. Waldemar Vislay, vedúci výstavby a územného plánovnia
21. november 2017

Peter Halász

Dvor na Krátkej ulici 2-8

Opakovaná výzva pre vedenie mesta!!!
Napriek prísľubu opravy komunikácií na dvore pri MŠ Stonôžka nebolo v tomto roku zrealizované nič, čo sa týkalo odvodnenia a opráv cesty a vchodov do bytoviek. Za 60 rokov výstavby bytoviek neboli opravy zrealizované ani raz. Na niektorých miestach v meste boli chodníky opravované za ten čas aj trikrát.Boli by sme radi, keby vedenie mesta myslelo na všetkých občanov Moldavy, lebo aj my sme platitelia daní. Lebo už pomaly budeme vchádzať do bytoviek po doskách ako v 19. storočí, aby sme to blato nenosili do našich bytov. P.S. Situáciu zhoršujú aj autá rodičov, ktorí nosia deti do škôlky a nemajú kde parkovať.
Dúfam, že sa nájdu prostriedky aj na tento dvor.
S pozdravom Peter Halász
21. november 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet sme opätovne zaslali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom
Martin Kollárik
[email protected]
04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Prijali sme Vašu opakovanú žiadosť o opravu cesty na Krátkej 2-8. Komplexné vyriešenie tejto problematiky s odvedením stojatej zrážkovej vody aj s povrchovou úpravou (asfaltovaním) je dané do rozpočtu na rok 2018, ktoré je podmienené schválením na mestskom zastupiteľstve. Ďakujeme za Váš podnet.

Ing. Waldemar Vislay, vedúci výstavby a územného rozvoja

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania