Prekažka na ceste smer Budulov pri osade

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
Milan Fazekas 04. októbra 2016

nebezpečne prekažky na ceste

05. október 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

chceli by sme upozorniť, že niektoré typy podnetov nie je vhodné nahlasovať prostredníctvom portálu, ale priamo cez linku mestskej polície. Keďže zverejnenie a zaslanie podnetu nie je automatizovaný proces, ale vyžaduje zásah administrátora, k zaslaniu podnetu môže prísť s oneskorením. V tomto prípade dostala samospráva podnet 5. októbra, aj keď bol nahlásený 3. októbra. Ide však určite o podnet, ktorý treba riešiť okamžite, preto v budúcnosti odporúčame nahlásenie takéhoto typu podnetu priamo na linku mestskej polície.

Ďakujeme za pochopenie,

Martin Kollárik
[email protected]
05. október 2016

Milan Fazekas

Podľa môjho názoru, mestská polícia by s tým aj tak vtedy nevedela nič vyriešiť. Najlepšie by bolo, keby rómske hliadky pracovali aj v sobotu a v nedeľu, vtedy by sa dalo zabrániť robeniam prekážok na ceste. Ďakujem.
07. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dnes 7.10.2016 sa znovu vykoná kontrola cestnej komunikácie smerom na ul. Budulovskú. Zároveň Vám odporúčame, aby ste v podobných prípadoch využívali bezplatné telefónne číslo Mestskej polície 0800 110 159. Mestská polícia úzko spolupracuje s oddeleniami Mestského úradu a tak dokáže efektívnejšie vyriešiť aj takéto závažné znečistenie cestnej komunikácie Ďakujeme za Váš podnet.

Ing. Stanislav Bujňák, vedúci správy zelene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania