Cesta Lesná ulica

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

Vyriešený
meno
Henrieta 12. januára 2017

Dobrý deň, kvalita cesty na Lesnej uici je už viac ako 10rokov neriešená. Kedy sa dočkáme rekonštrukcie. Ďakujem za odpoveď neskokojný obyvateľ

14. február 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Súvislá oprava Lesnej ulice je naplánovaná na rok 2017.

Ing. Waldemar Vislay, vedúci výstavby a územného plánovania
15. február 2017

Henrieta

Takáto odpoveď mi prišla od pracovníka samosprávy MOLDAVA NAD BODVOU: Pani Lenkova, opravujeme postupne chodniky v celom meste a ročne na to vieme dať cca 200.000,- eur.Chodníky sú zo 70 tych rokov minulého storočia.Ak si myslíte, že máme Arabelin prsteň a všetko spravíme za rok tak je to velmi mylne chápaný svet. TenVám ale neberiem no ak Vám vyhovuje čo bolo tak to Vám tiež nechcem brať.Prosím iba o triezvy náhľad a trocha vecnosti.Váš úsudok predbehol dobu, neviem či ma chápete.Ak nie nevadí.
Len na margo toho celého chem poznamenať, že všetci obyvatelia Lesnej ulici sa nesmierne tešia, že sa našiel "Arabelin prsteň".
04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Povrchová úprava (asfaltovanie) je zaradené medzi prioritné opravy a je navrhnutá do rozpočtu na rok 2018. Schválenie je podmienené mestským zastupiteľstvom. Ďakujeme za Váš podnet.

Ing. Waldemar Vislay. vedúci výstavby a územného rozvoja
29. november 2018

Henrieta

Dobrý deň,
dňa 28.11.2018 sa tento podnet definitívne vyriešil. Ďakujem všetkým zainteresovaným a kompetentným subjektom a dobrým ľuďom, ktorí sa podieľali na tomto projekte!. Jaj a aby som nezabudla spomenúť aj "Arabelin čarovný prsteň"- ktorý sa podarilo nájsť a čarovne pootočiť :-)
Spokojný obyvateľ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania