Nový asfalt na Jókaiho ulici

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
Rasťo 30. septembra 2017

Dobrý den,asfalt na Jókaiho ulici v našom meste už má dávnejšie po zenite,bolo by potrebné vymeniť ho a možno by nebolo odveci pouvažovať aj nad odznačením okraja vozovky(zelenou čiarou) pre cyklistov,kedže vozovka je široká,videl som to už aj v iných mestách na Slovensku aj Madarsku.Mohlo by sa to takto označiť aj na v podstate všetkých širších cestách v Moldave.Veľmi by to chcelo v Moldave a okolí riešiľ cyklochodníky,ktoré tu nemáme žiadne a veľmi tu chýbajú.Cyklisti by sa určite potešili.

16. október 2017

Rasťo

niet jednej kompetentnej osoby na mestkom úrade,aby sa k tejto téme vyjadril.....?
04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Žiadosť o rekonštrukciu bola prednesená aj na mestskom zastupiteľstve pánom poslancom Ing. Krušinským. Rekonštrukcia ulice Jókaiho je naplánovaná do rozpočtu na rok 2018, vrát. ul. Žižkova, samozrejme podmienkou je schválenie financií Mestským zastupiteľstvom. V súčasnosti sa začali práce na projektovej príprave.

Ing. Waldemar Vislay. vedúci výstavby a územného rozvoja
05. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dovoľte mi informovať Vás, že projektová dokumentácia ulice Jókaiho (1.etapa) a ulice Žižkova (2.etapa) je spracovaná, v súčasnosti sa pripravuje rozpočet, ktorý je podmienený schválením na Mestskom zastupiteľstve.

Ing. Waldemar Vislay, vedúci výstavby a územného plánovania

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania