Neohlásené odstávky vody

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

Uzavretý
meno
Štefan 30. októbra 2017

Dobrý deň.
V našom meste sa stáva nedobrou praxou, že vodárne bez akéhokoľvek oznamu odstavia pitnú vodu, ako napr. dnes 29.10.2017 v nedeľu ráno, keď obyvatelia chystajú obedy...atď. Nehovoriac o hygiene.
Prečo nevyužívajú rôzne komunikačné kanály, ako napr. rozhlas po drôte, mestská televízia, aby boli obyvatelia upozornení a mohli sa na takúto odstávku pripraviť?

31. október 2017

Jaro

Asi havárie? Tie ti ťažko ohlásia dopredu. Stačí trošku popremýšľať, a nie sa hneď sťažovať.
31. október 2017

Štefan

Na všetko existuje riešenie, ak sa chce, napríklad pristavením cisterien, aby si obyvatelia mohli napustiť pitnú vodu. Bola to naozaj taká porucha, že si vyžadovala bezodkladnú odstávku a nemohli sme dostať info vopred? Treba hľadať riešenia a nie písať takéto "poučné" komentáre. Nie si (ak si už takto tykáme) náhodou z VVS?
01. november 2017

Štefan

Napríklad v Čadci majú zavedený systém, kde obyvatelia dostávajú SMS-ky o rôznych udalostiach v meste, napr.aj o odstávke vody. Aby toho nebolo priveľa, tak si samy môžu zvoliť o čom chcú byť informovaní.
S pozdravom.
04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Havárie na rozvodoch vodovodu a odstávky vody sú riešené plne v kompetencii VVS, a. s. v zmysle platnej právnej legislatívy. Mesto všetky odstávky a poruchy včas alebo okamžite po nahlásení zverejňuje na web stránke, príp. oznamuje rozhlasom alebo iným vhodným spôsobom. Za nehlásené poruchy sa aj v mene kompetentných spoločností ospravedlňujeme.

Ing. Waldemar Vislay. vedúci výstavby a územného rozvoja

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania