Nočné zásobovanie Agro- Milk

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

Vyriešený
meno
Ladislav Pecuch 10. novembra 2017

Poprosím vas o riešenie zasobovania Agro milku Mier 16. Zásobovanie prebieha pravidelne v skorých ranných hodinách medzi 3 - 3:30 !!!!!! a to z maxim.mozným rámusom v snahe asi zobudit čo najviac občanov sídliska.Ide to na nervy,počut to aj pri zatvorenom okne,nehovoriac o letnom období...Dakujem.

04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Pobočka Milk Agro na Nám. Mieru bola na túto záležitosť písomne upozornená so žiadosťou o nápravu. Ďakujeme za Váš podnet.

Ing. Waldemar Vislay, vedúci výstavby a územného rozvoja
21. február 2018

Jozef

Tento problem trva a trva. Pravidelne 3 az 3.30 a nemaju problem obcas o 1.30 prisaham. Naj Top je nakladiak s posadkou Sabi. Uz samotny chod dizla roztrasie okna a taniere v skrini ale 20 minutove vykladanie s paletakom po vrubkovanej podlahe auta a 20cm skoku na rampu a cez prah dveri tomu doda jedinecnu atmosferu. Samozrejme kym oni vykladaju dalsie dizle bud cakaju pod oknami aby mohli vylozit tovar alebo rovno nosia z cesty a tiez hadzu prazdne prepravky do auticka. Do 6.00 sa tam vystriada minimalne 8 aut.
22. február 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme samospráve s prosbou o vyjadrenie opätovne zaslali.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
06. marec 2018

Ladislav Pecuch

Dnes ráno 03:20 !!!!! nakladne auto SABI zabezpečilo budíček. No nervy. Poprosim znova a iste nebudem sám o zmenu zasobovania našho Agro milku. S pozdravom.
06. marec 2018

Ladislav Pecuch

Dnes skoro ráno 03:30 !!!!
05. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Po zhliadnutí dostupných materiálov sa daný problém javí z prevažnej väčšiny ako problém zásobovania spoločnosťou Milk Agro, konkrétne vykladanie paletového tovaru.
Prepravu tovaru spoločnosti VAMEX, a.s., Košice zabezpečuje externá prepravná spoločnosť.
Z nášho pohľadu nie je dôvod na zvýšenú hlučnosť pri vykladaní danej predajne.
Pripúšťame však že v nočných, teda v skorých ranných hodinách, je každé buchnutie resp. pohyb hlučnejší ako v priebehu dňa.
Bohužiaľ nakoľko je potrebné zabezpečiť vykládku tovaru pred otvorením predajne odberateľa (požiadavka Milk Agro) nie je možné preloženie závozového okna na neskorší termín.
Z toho dôvodu sme daný problém riešili s vedúcim dopravy našej externej prepravnej spoločnosti a opakovane sme preškolili zamestnancov ktorí dané odberné miesto zásobujú.
Oboznámili sme ich o správnom postupe pri manipulácii s tovarom s dôrazom na zachovanie nočného pokoja.

Verím že do budúcnosti sa daný problém v súvislosti s našou spoločnosťou nebude opakovať.

Prajem pekný deň.

S pozdravom

Ing. Vladimír Pavľák, riaditeľ dopravy,
VAMEX, a.s., Košice
Lubina 1
040 12 Košice

Ing. Waldemar Vislay, vedúci výstavby a územného plánovania
05. apríl 2018

Jozef

Suhlasim, ze Vamex nerobi hluk. O napravu ziadame hlavne Sabi. Ich auto a jeho posadka robia hluk v noci ako na stavbe. Co sa pre boha da nosit tolko tovaru do obchodu 8x8m, ze 20minut v kuse dvaja nosia take palety ze ledva vojdu cez dvere? A preco chodia v noci poobede aj vecer niekedy jeden den?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania