Aktualizovať podnet
Parkovanie na mestskej zeleni

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Parkovanie na mestskej zeleni

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
Majo 15. januára 2018

Dobrý deň.
Na ulici československej armády 23 až 25 parkujú autá na mestskej (ochrannej) zeleni aj keď sú dve tretiny parkoviska prázdne.
Po daždi je to cele rozryté a samé blato a nehovoriac o tom že pri plnom parkovisku je problém vycúvať z parkovacích miest lebo štandardne parkujú s polovicou auta v jazdnom pruhu.
Mnohokrát sa mi stalo že som nevedel vyjsť z parkovacieho miesta a som musel počkať kým odíde auto ktoré tak parkovalo aby som mohol opustiť parkovacie miesto, hlavne ráno ak vozia rodičia deti do školy.
Viackrát som na to upozornil aj Mestských policajtov ale bez zmeny.

Ďakujem

15. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, prijali sme Váš podnet a preposlali na vedomie polície. V uvedenej veci Vás o výsledku šetrenia ešte budeme informovať.

Ing. Henrieta Tóthová, asistentka primátora
16. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe Vášho podnetu bolo vykonané šetrenie na mieste, kde bolo zistené, že dochádza k parkovaniu vozidiel ne mestskej zeleni. Na uvedenej ulici sa budú vykonávať častejšie kontroly hliadkou mestskej polície. V prípade zistenia parkovania na mestskej zeleni nás môžte kontaktovať osobne prípadne na tel. čísle 0917677123.



S pozdravom Grác Jozef
30. marec 2018

Tomáš

Nabudúce necúvajte na cestu, ale z cesty na parkovacie miesta. Okrem toho, že sa vyhnete týmto problémom, je to aj bezpečnejšie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania