"čierna skládka?"

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
Diana 14. júna 2018

Nedá mi nereagovať.Už viac ako 2 týždne chodím okolo - zadná časť polikliniky a skládka nemizne, rovno pod oknami polikliniky.Pravidelne sa kartóny ukladajú vedľa zberne a ak príde veľký vietor všetko zaveje k rodinným domom a k neohradeným záhradám. No a za domom DSS Večné deti sutiny poukladané vedľa stromu aj s fotelkou? Tak toto je už tam takmer pol roka. Špatili zadnú časť dvora ÚPSVaR, tak sa rozhodli presunúť pár metrov k veľkému stromu, však to sa stratí??? Správe zelene bolo oznámené. Za odstránenie nedostatkov vopred ďakujeme.

04. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
znečisťovanie verejných priestranstiev v okolí kontajnerového stojiska v areáli Polikliniky Moldava nad Bodvou sa opakuje aj napriek opakovanému čisteniu spomínaného priestoru.
Za účelom predchádzania tohto nežiaduceho stavu Mesto vyzvalo jednotlivé subjekty vykonávajúce svoje činnosti v budove polikliniky na zvýšený dohľad pri dodržiavaní čistoty a ukladanie papierového odpadu do kontajnerov na to určených.
Toto znečistenie kartónmi a lepenkou sa pravidelne opakuje aj napriek tomu, že kontajnery na separovaný odpad- papier sú prázdne.
Ostatné zvyšky komunálnych odpadov ponechaných v areáli boli už odstránené. Zvyšky betónových sutín budú taktiež odstránené pomocou nakladacej techniky.


Ing. Ladislav Bartók, referent oddelenia environmentálnych činností

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania