Debraďská-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
Zuzana Šišková 11. januára 2019

Dobrý deň pán primátor, opätovne chcem poukázať na stály problém s neprispôsobivymi občanmi a tiež aj ich psami. Včera podvečer pri venčení nášho psa,ktory bol na voditku ho napadol a dokúsal pes, ktorý je v prílohe. Naš podstúpil operáciu a jeho liečba bude nákladná a zdĺhavá. Výskyt psov na ulici je väčší odkedy sa deti sánkujú, pretože prichádzajú za nimi. Každý deň upratujeme za nimi sáčky, na ktorých sa šmýkajú, počúvame do neskorých hodín ich hluk a ako keby toho nebolo dosť, ešte aj ten útok. Udalosť som nahlásila na mestskú políciu. Prosím o zvýšenie bezpečnosti v tejto lokalite mesta. Ďakujem

15. január 2019

Odpoveď samosprávy

Pekný deň Vám prajem pani Šišková,
po obdržaní Vášho emailu bola na miesto vyslaná hliadka, avšak na mieste pes nebol nájdený, ani zaregistrovaný, preto hliadka častejšie monitorovala vašu ulicu, avšak doposiaľ sa neznámeho psa nepodarilo nájsť.Zo strany Mestskej polície je Debradskej ulici venovaná trvalo zvýšená pozornosť, nakoľko tam dochádza k častému narušovaniu verejného poriadku, avšak hliadka tam nemôže zotrvať dlhú dobu pretože má na starosti celé mesto, preto pre urýchlenie riešenia problému Vás žiadam o okamžité telefonické kontaktovanie Mestskej polície na t.č. 0917 677 123.
Na Debradskej ulici je okrem hliadky MsP aj hliadka Miestnej občianskej poriadkovej služby, na ktorú sa taktiež môžte v prípade potreby obrátiť..

Kto? MsP

Mestská polícia Moldava nad Bodvou.
15. január 2019

Eva Šišková

Ďakujem Vám za odpoveď, ktorá je ako stále - "kontaktujte MsP".
Fotografiu psa, ktorý sa tam stále potuluje sme poslali Vám a aj mailom Mestskej polícii /viď hore/. Vzhľadom k tomu, že máme kameru na ulici, predpokladala som, že útok bude možné si prehrať z kamery a porovnať psa so zaslanou fotografiou, čo by napomohlo psa nájsť.
Veď nato slúži kamera, či sa mýlim?
Čo sa týka hliadky Miestnej obč.por.služby, prekvapila ma informácia, lebo ja som ich tam ešte nestretla...
Len pre informáciu, náš pes bol operovaný, na infúziach, antibiotikách...,až na bud.týždeň sa mu budú vyberať stehy; musela som si k nemu vybrať 2 dni dovolenky...a neviem ako s ním budem chodiť na vychádzky po vyliečení, keď nikdy neviem, kedy nás napadne jeden z mnohých potulujúcich sa psov z ulice. My musíme platiť daň za psa, začípovať ho, očkovať a oni...????

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania