Severná-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

Vyriešený

Pri zakladnej skole na severnej ulici sa nachadza basketbalove ihrisko. Chcel by som touto cestou poprosit mesto o vymenu basketbalovej tabule s kosom. Zakreslenie novych ciar na asfalt. A opravu alebo vymenu lavicky. Ako vidiet na fotkach spomenute veci su poskodene alebo zosuchane. Vopred dakujem.

06. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadali sme riaditeľa Mestského športového klubu o vyjadrenie k Vášmu podnetu. Odpoveď následne zverejníme.
Ďakujem.
Kto? Mestský športový klub
Kedy? 1-3 mesiace

Ing. Henrieta Tóthová, kancelária primátora Mestského úradu v Moldave nad Bodvou
20. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Najprv sa Vám chceme poďakovať , že Vám nie je ľahostajný stav športovísk v meste Moldava n/B.
Na pôde Mestského športové klubu od môjho nástupu sa intenzívne zaoberáme stavom všetkých športovísk. Mapujeme jednotlivé športové zariadenia a detské ihriská v akom stave sa nachádzajú a vyčíslujeme kalkulácie na ich opravu respektíve výmenu niektorých častí športovísk.
Ideme postupne krok po kroku, momentálne obnovujeme športový areál ,, pod Kopcom „ aby obyvatelia mesta aj po tejto škaredej pandémií mali kde tráviť svoj voľný čas aktívnym športovaním.
Aj plocha pri ZŠ Severná, ktorá slúži na voľno časovú aktivitu pre mládež je v štádiu riešenia.
V priebehu mesiacov máj/jún by sa športovisko malo opraviť a to výmenou novej basketbalovej dosky a koša, tiež konštrukcia by mala dostať nový náter, ďalej zakreslením streetbalového ihriska a v spolupráci so Správou mestskej zelene vymeniť respektíve opraviť lavičky a osadiť vertikálny smetný kôš.
Do realizácií opráv by som chcel zapojiť aj mladých futbalistov so športového klubu a tým prispieť k ich zodpovednému prístupu chrániť ( neničiť ) športoviská, ktoré slúžia pre ich potešenie zo športu a zábavy.

S pozdravom
riaditeľ MŠK

Ing. Tibor Podracky, riaditeľ MŠK
20. apríl 2020

julius nagy

Velmi pekne dakujem za stanovisko aj snahu riesit tento podnet.
24. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Nagy.
Váš podnet bol vyriešený. Mesto zakúpilo certifikovaný kôš a dosku a mestský športový klub ich svojpomocne osadil a skultivoval aj okolie vkusným graffity. Správa mestskej zelene tam čochvíľa osadí lavičku a zvažujeme aj možnosť oplotenia tohto miesta, kvôli sťažnostiam na hranie basketbalu v čase nočného kľudu. Veríme, že kôš bude dlho slúžiť k spokojnosti všetkých obyvateľov.

PhDr. Jana Kovácsová, odbor masmediálnej komunikácie, Mestský úrad Moldava nad Bodvou
Zdroj: Ing. Tibor Podracky- riaditeľ MŠK
24. jún 2020

julius nagy

Este raz velke DAKUJEM. Nech sluzi ku spokojnosti vsetkym sportovcom a priaznivcom basketbalu. Namiesto oplotenia by som dal informacnu tabulu s prevadzkovou dobou a poziadavkou na dodrziavanie nocneho kludu. Vsetky sportoviska ci uz v obytnej zone alebo mimo nej su uz oplotene, uzamknute, nedostupne. Skuste ak je to mozne najskor inteligentnejsiu formu (tu tabulu s upozornenim) az potom ten varian s oplotenim. Sportovci v oplotenych sportoviskach mi pripominaju inu spolocensku skupinu, nie sportovo zameranu...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania