Do tretice všetko dobré?

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Vyriešený
meno
Ján Vdoviak 29. novembra 2015

Rád by som vedel, či je až taký problém, dať vedieť (napr. ústne) vlastníkom domov, aspoň deň vopred, že budú vykonávané výkopové práce na cestách popred ich domy?! ....
.....nebudem sa rozpisovať, už sme daný problém riešili cez FB - mestský rozhlas nie každý počuje (v budovách), internet tiež nemá každý.
Tak neviem, či sa mám smiať, alebo plakať, ale už tretí krát mám auto "zabarikádované" v garáži.
Posledne robotníci povedali, že v piatok bude chodník zabetónovaný. Len dúfam, že než bude chodník opravený, nebudem auto súrne potrebovať.
PS: je dobre, že sa miestne komunikácie opravujú, ale do budúcnosti by som sa nerád s podobnou situáciou stretol (a myslím že aj iní obyvatelia Myjavy).

30. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

V prvom rade sa ospravedlňujeme za spôsobené komplikácie spojené s rekonštrukciou miestnych komunikácií. Čo sa týka oznámení, práce v časti Pirte boli ohlásené prostredníctvom mestského rozhlasu, mestskej webovej stránky, facebookového profilu, na úradných tabuliach, v aplikácií City Monitor, ktorá posiela správy užívateľom do mobilov... Oddelenie výstavby a živ. prostredia sa vždy snaží o takýchto záležitostiach dotknutú verejnosť informovať, no určite nemá dostatočné kapacity, aby ústne informovali každého dotknutého občana. Veríme, že sa Váš problém už v najbližších dňoch odstráni a všetky komplikácie spojené s užívaním chodníka, cesty, vjazdu do garáže či dvora pominú.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
30. november 2015

Ján Vdoviak

Dobrý večer,
1. Ústnym upozornením som nemyslel, aby úradníci behali po domoch, ale robotníkov príp. zástupcu firmy, ktorá výkopové práce vykonáva.
2. Upozornenia: web aj FB som čítal, ale je to veľmi všeobecné. Napr. keď robotníci položili obrubníky, tak som previezol auto z parkoviska pred činžiakom do garáže a nepredpokladal som, že sa pred bránou opäť objaví výkop (viď foto)
01. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Preveroval som situáciu, prečo sa znova chodník pred vašou bránou rozkopal a dostal som informáciu, že nájazdové obrubníky neboli položené správne. Zasahovali do cesty, čo by mohlo komplikovať napríklad zimnú údržbu. Preto boli práce reklamované a obrubníky sa musia položiť znova a správne. Za vzniknuté komplikácie sa ešte raz ospravedlňujeme!

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
05. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Dodatočne píšem, že komplikácie s komunikáciu by už mali byť minulosťou a chodník s vjazdom na Ul. Pirte je hotový.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania