Aktualizovať podnet
Parkovanie pri vyznacenom nieste pre vozičkara

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Parkovanie pri vyznacenom nieste pre vozičkara

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Vyriešený
meno
Ľubica Dobiašová 22. apríla 2016

Máme vyznačene niesto na parkovanie na M.R.Štefánika 600/76pre vozičkara. Takto tam parkuju autá. Buď na miesto vôbec nevojdem, alebo nam auta tak zaparkujú, že vôbec nemôžem otvoriť dvere. Prosila by som, či by sa tam nemohol osadit stľpik, alebo na zem namalovat značka a ci by sa nedalo aj na zem vodorovne značenie pre šírku vozidla pre vozičkára

23. apríl 2016

policajt

tento podnet je na mestsku policiu nie na starostu
25. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Ďakujem za informáciu. Preverím to na Oddelení výstavby a životného prostredia. Inak z porád viem, že sa pripravuje komplexnejšie značenie aj vyhradených miest pre vodičov s preukazom ZŤP v celom meste, takže Váš podnet do tohto plánu zahrniem, aby sa na to nezabudlo.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
11. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Opäť po čase aktualizácia Vášho podnetu. Správa majetku mesta Myjava dostala v piatok 8. 7. 2016 za úlohu teraz počas letných prázdnin dorobiť vodorovné značenie parkovacích miest v meste a týka sa to aj vyhradených miest pre držiteľov preukazu ZŤP. Takže aj na Vami popisované miesto majú byť doplnené čiary vymedzujúce parkovací box tak, aby Vás iné vozidlá pri nastupovaní, či vystupovaní neobmedzovali.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
06. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Dopĺňam informáciu, že parkovacie miesto bolo Správou majetku mesta Myjava po konzultácií s užívateľkou parkovacieho miesta so statusom ZŤP vyznačené, aby sa zamedzilo problémom s ďalšími odstavenými motorovými vozidlami.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania