Aktualizovať podnet
Kontajnérové státie na 1.snr 251

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Kontajnérové státie na 1.snr 251

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Vyriešený
meno
Viliam 14. septembra 2016

Dobrý deň,chcel by som sa spýtať prečo sa tiež mesto nepostará aj o toto kontajnérové státie ako v celom meste,pekne vybetónované??
Chodia tam ľudia robiť Veľkú aj malú potrebu a veľmi to zapácha a taktiež tu odkladujú nábytok atď: vidieť na foto
Ďakujem za rýchle vybavenie .

14. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Mesto Myjava plánuje pokračovať v obnove kontajnerových stanovíšť v celom meste. Vyžaduje to však čas a nemálo finančných prostriedkov. Od roku 2015 do dnešného dňa sa samospráve podarilo zrekonštruovať 29 stanovíšť a dať im jednotný vzhľad, aby v budúcnosti mohli byť osadené na tieto múry tzv. klietky, ktoré budú zabezpečovať to, aby sa ku kontajnerom dostali len obyvatelia tých bytových domov, ku ktorým stanovište patrí a eliminovalo sa riziko znečisťovania a poškodzovania smetných nádob. Takže určite príde rad aj na toto stanovište na Ul. 1. SNR. Kedy, to Vám v tomto momente naozaj neviem povedať. Budem však Váš podnet tlmočiť Oddeleniu výstavby a živ. prostredia, či by nebolo dobré zatiaľ aspoň upraviť súčasný stav stanovišťa trebárs orezom drevín. Čo sa týka odkladania veľkoobjemového odpadu, to je, bohužiaľ, problém sám o sebe a týka sa celého mesta. Nielen Ul. 1. SNR. Zhodou okolností dnes bola zverejnená táto výzva:

http://www.myjava.sk/velkoobjemovy-odpad-ku-kontajnerom-nepatri/

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
06. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Doplňujem informáciu, že predmetné kontajnerové státie na Ul. 1. SNR bolo upravené zostrihaním živého plota a veľkoobjemový odpad bol odstránený. Čo sa týka celkovej rekonštrukcie státia, platia informácie z predošlého komentára.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
21. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Ospravedlňujem sa za neskoršiu reakciu, ale kontajnerové státie na Ul. 1. SNR bolo ostrihané, upravené a vyčistené. Ostatné informácie o postupnom budovaní jednotného vzhľadu kontajnerových státí v meste s možnosťou ich neskoršieho zastrešenia zostávajú v platnosti.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania