Nedokreslené čiary ohľadom zákazu parkovania

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Vyriešený
meno
Andrea 25. novembra 2016

Na Hurbanovej ulici (za t-mobilom a orange-om) boli malovane ciary pred vchodmi do garáží. (podľa vyhlášky by to mali byť miesta vyhradené na parkovanie niekoho,banky atd).Sú tu tri činžiaky a iba za jedným sú namaľované tieto čiary MEDZI garážmi.Ak už teda má byť zakázané parkovať pred garážmi,tak nech je to rovnaké pre každý činžiak a aj MEDZI garazmi a hlavne by mali byť informovaní občania ohľadom týchto označení...čo vlastne znamenajú,či bude parkovanie na týchto miestach sankciované atd.

25. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Ďakujeme Vám za pripomienku. Preverím, aký má byť ďalší postup a kedy bude značenie domaľované. Tieto čiary začala do vnútroblokov dopĺňať Správa majetku mesta Myjava na základe viacerých sťažností miestnych obyvateľov, ktorým tu parkujúce vozidlá výrazne sťažovali alebo znemožňovali vjazd/výjazd do garáže a vznikali tu kolízne situácie.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
09. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Podľa dnešných informácii zo Správy majetku mesta Myjava by zvyšné kríže medzi garážami vo vnútroblokoch mali byť, ak to počasie dovolí, doplnené počas budúceho týždňa. To jest od 12. do 16. decembra 2016.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
21. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Ospravedlňujem sa za neskoršiu reakciu, ale dopravné značenie bolo v tejto lokalite Správou majetku mesta Myjava doplnené.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania