Aktualizovať podnet
Nevýrazná značka "stop" na križovatke Hurbanova-Moravská

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nevýrazná značka "stop" na križovatke Hurbanova-Moravská

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Vyriešený
meno
Pavol 19. januára 2018

Tento týždeň sa stala ďalšia z mnohých dopravných nehôd na križovatke ulíc Hurbanova a Moravská. Veľakrát som bol ja alebo niekto z mojich známych svedkom toho, že vodič osobného či dokonca nákladného auta idúceho po Hurbanovej ulici evidentne ani len nezaregistroval značku "stop". Žiaľ videá, ktoré by to dokumentovali, nemám. Prosím vás, bolo by možné umiestniť tam z obidvoch strán zvýraznenú (fluorescenčnú) značku "P2 - Stoj, daj prednosť v jazde!" (napr. https://www.znacenie.shop/images/produkt/a1285142946.jpg) a/alebo ešte pred ňu značku "P1 - Daj prednosť v jazde!" s dodatkovou tabuľkou "E3 - Vzdialenosť" (napr. https://www.skvelaautoskola.sk/dopravna-znacka/e-3). Jej cena je neporovnateľná so škodami na majetku, zdraví a životoch, ktoré sú len otázkou času, ak sa označenie nezmení.

16. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Bola urobená obhliadka križovatky a hoci je dopravné značenie v lokalite dostatočné, prisľúbilo Oddelenie výstavby a živ. prostredia, že pre zlepšenie viditeľnosti dopravnej značky STOP v smere od Staromyjavskej ul. objedná a osadí novú značku s reflexným pozadím, aby si ju vodiči viac všímali.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
22. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Na križovatku už bola osadená zvýraznená dopravná značka STOP s reflexným okrajom.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.