Vyznačenie parkovacích miest

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Vyriešený
meno
Jana Marková 05. marca 2018

Obyvatelia domu na Viestovej ulici č. 387/6 sa sťažujú na nevyznačené parkovacie miesta čiary na parkovisku pri bytovom dome, čo má za následok veľké medzery medzi zaparkovanými autami.

08. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Uvedenú lokalitu si prezrú zástupcovia Správy majetku mesta Myjava a Oddelenia výstavby a živ. prostredia a dohodnú sa na ďalšom postupe. V ideálnom prípade by to mohlo byť tak, že pracovníci oddelenia pripravia podklady (projekt) k vyznačeniu parkovacích miest a Správa majetku ich pri obnove značenia v jarných mesiacoch tohto roka dorobí. Čakám teda na potvrdenie, ako sa bude ďalej na Viestovej ul., respektíve aj na Ul. 8. apríla, v tejto veci postupovať.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
06. apríl 2018

Jaroslav Vičík

A čo takto Partizánska ulica (horná časť), na tú sa zabudlo i pri rekonštrukcii povrchov v meste i pri označovaní parkovacích miest - hlavne, že pri podujatiach v KD slúži ako mestské parkovisko.
17. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Správa majetku mesta Myjava informovala, že čiary boli na Ul. 8. apríla namaľované. Okrem jedinej, kde stálo vozidlo, ktoré bránilo vyznačeniu parkovacieho miesta. Tá bude ešte doplnená.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.