Aktualizovať podnet
Ihrisko dolná štvrť

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Ihrisko dolná štvrť

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

V riešení
meno
Radovan Kizek 04. júna 2018

Na detskom ihrisku na dolnej štvrti by bolo treba niečo spraviť s "kobercom", ktorý na dopravnom ihrisku znázorňuje trávu, je uvoľnený, skrčený, môžu sa na ňom deti potknúť. Buď ho odstrániť a trávu znázorniť natretím asfaltu nazeleno alebo ho poriadne pripevniť.
Ďalej na povrchu tohto dopravného ihriska sú dosť veľké asfaltové hrbolce, ktoré by bolo treba odstrániť. Naozaj nie je potrebné, aby cesty na dopravnom ihrisku tak pripomínali naozajstné cesty.
Na ihrisku sa nachádza aj tyč, na ktorej kedysi boli hojdačky. Tie tam dnes už nie sú, tyč tam však zostala. Tú buď treba odstrániť, alebo doplniť hojdačky.

04. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Ďakujeme za podnet, o asfalte vieme, ten už rieši Oddelenie výstavby a živ. prostredia. Ohľadom zeleného koberca sa pokúsime spojiť aj s rodičmi, v spolupráci s ktorými sa ihrisko vybudovalo a oni sami sa oň tiež starajú. Či ho dať preč alebo nanovo pripevniť. Tyč od hojdačiek sme nahlásili kolegom na výstavbu.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
08. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Poškodené zelené koberce boli z ihriska odvezené, bubliny na asfaltovom povrchu ihriska boli vyrovnané. Tyč tam bola ponechaná, keďže podľa slov rodičov, v spolupráci s ktorými ihrisko vzniklo, ju deti využívajú na hranie a cvičenie rovnováhy. Keď to bude možné, samospráva objedná nové koberce s umelou trávou vhodné na upevnenie k asfaltovému či betónovému povrchu.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.