Aktualizovať podnet
Zničená cesta u Vankov lokalita u Majtánov

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Zničená cesta u Vankov lokalita u Majtánov

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

V riešení
meno
Marián 05. júla 2018

Takto vyzerá miestna komunikácia neďaleko Myjavy v obci Vankovia. Už asi 8 rokov je táto cesta v takomto stave a každým dňom sa to zhoršuje. Z celej obce je toto posledný kúsok cesty kde nieje nový asfalt a už mám pocit že ani nikdy nebude. Kočíkom s malými deťmi sa tadiaľ chodiť nedá a osobným autom každý deň tam a späť je životnosť podvozku max 2 roky.

10. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Máte pravdu. Hoci sa samospráva snaží dávať postupne do poriadku aj cesty na kopaniciach, viaceré na svoju opravu ešte len čakajú. Na Vami spomínaný úsek sa už boli pozrieť pracovníci z Oddelenia výstavby a živ. prostredia aj s pánom primátorom, takisto evidujeme písomnú žiadosť o opravu predmetného úseku. Takže to budú riešiť a navrhovať možné riešenie. V tomto roku však nie sú na takúto rekonštrukciu vyčlenené financie a bude predmetom rokovaní zastupiteľstva pri tvorbe nového rozpočtu na ďalšie obdobie, aký obnos bude vyčlenený na opravu miestnych komunikácii v budúcom roku, do ktorého by mohol byť zaradený aj Vami nahlásený úsek.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
12. august 2018

Marián

Ďakujem veľmi pekne. Túto istú odpoveď som dostal pred štyrmi rokmi, pred ôsmimi rokmi atď.
22. február 2020

Marián

Dobrý deň. Zasa to budú ďalšie 2 roky a nič, žiadna zmena k lepšiemu len k horšiemu. Foto radšej nebudem prikladať. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.