Aktualizovať podnet
Chodník a stromy na ul. SNP

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Chodník a stromy na ul. SNP

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

V riešení
meno
Zuzka 19. augusta 2018

Takmer celý chodník na SNP, ktorý vedie oproti SPŠ, je vo veľmi zlom stave, celý rozbitý. Nedá sa po ňom poriadne chodiť ani teraz v lete, nie ešte v zime. Hodil by sa nový. Tiež stromy nad týmto chodníkom by sa mali ostrihať. Aj veľmi nízky človek sa tam musí zohýbať, keď tadiaľ chce prejsť. Ďakujem.

20. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Orez stromov som nahlásil kolegom na Oddelenie výstavby a živ. prostredia. Keď sa vedúca oddelenia, Ing. Cablková, vráti z dovolenky, spýtam sa jej na to. Čo sa týka chodníka, jeho oprava je zahrnutá v projekte s názvom Revitalizácia sídliska Vŕšok, ktorého realizácia je plánovaná v roku 2019. Projekt bol mestu Myjava schválený, zmluva naň bola podpísaná v marci 2018 a základnú informáciu o ňom nájdete napríklad tu: http://myjava.sk/mesto/projekty

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
06. september 2018

zdeno

Dobry den, po vcerajsej prechadzke sa so stromami nic nespravilo. Konare zasahuju po celej sirke chodnika aj nadalej. Dokedy je treba cakat?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania