Kontajnerové státie

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Vyriešený
meno
Stefan 12. novembra 2018

Zo vsetkych stran odpadavaju kusy obkladov kontajneroveho statia

12. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Ďakujeme za informáciu. Upozorníme Správu majetku mesta Myjava, aby opadaný obklad odviezla. Inak, čo sa týka kontajnerových stojísk, tie sú riešené v rámci veľkého projektu s názvom Revitalizácia sídliska Vŕšok, ktorý sa má začať realizovať v roku 2019. Projekt bol schválený, beží obstarávanie a základnú informáciu o projekte nájdete napríklad tu:
http://myjava.sk/mesto/projekty


Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
12. november 2018

Stefan

zislo by sa aj ten kontajner na satstvo vyviest do brantnera, alebo mu najdite ine. Zavadzia na chodniku a vkuse je okolo neho neporiadok!
13. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Čo sa týka kontajnera na textil, budú podľa informácii z Oddelenia výstavby a živ. prostredia v rámci sídliska pri spomínanej rekonštrukcii vyriešené aj tieto veci. Kontajner bude mať svoje miesto tak, aby nezavadzal. Určite ho nemôžeme vyviezť do zberného dvora, keďže tieto kontajnery prevádzkuje iná spoločnosť. Je pravda, že v poslednej dobe sa zhoršila situácia s vývozom šatstva, ale už by to malo byť čoskoro vyriešené. Totiž tieto nádoby prešli pod inú firmu, nový pracovník nevedel, kde všade kontajnery sú a niektoré tým pádom zostali plné. Práve tento týždeň zamestnanci oddelenia prechádzali všetky miesta, kde sa kontajnery na textil nachádzajú a dúfame, že k prepĺňaniu kontajnerov už nebude dochádzať.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
14. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Správa majetku mesta Myjava dnes opadaný obklad zo stojiska odpratala a odviezla.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
14. november 2018

Stefan

dakujeme...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania