Severná-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Námestovo

Vyriešený

Technické služby mesta Námestovo. Majú naozaj toľko práce že nestíhajú alebo je problém niekde inde. Alebo sa sústreďujú na zákazky ktoré im prinášajú zisk a to ostatné je už nepodstatné. Včera kosačka jazdila okolo hlavnej cesty I/78 v priestore kruhového objazdu už druhý krát v tomto roku (minimálne). Ano, v tomto priestore je tráva krásne pokosená. Veď tu chodí najviac turistov a návštevníkov mesta a akoby to vyzeralo. Ale mesto je "trochu" väčšie, a pozemky, o ktoré sa treba starať má aj v iných častiach. Bol by som veľmi rád, keby aj obyvatelia vo všetkých častiach mesta pocítili, že sú súčasťou tohto mesta. Ak majú Technické služby problém s organizáciou práce treba s tým niečo robiť. Ďakujem.

09. jún 2019

Monika K

Možno sa mesto pridalo k výzvam, za vytváranie plochy prirodzenej zelene,ktorá nielenže stabilizuje mestsku klímu,ale zároveň,ako rozkvitnutá lúka,slúži aj ako potrava pre včielky a iných opeľovačov.Na Brehoch tiež nie sú všetky plochy pokosené,ale v tomto zmysle to nevadí,zvykneme si...účel svätí prostriedky 🦋🌻🐝🐜🌼😀
10. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kosenie trávnatých plôch prebieha postupne. V priebehu tohto týždňa sa bude kosiť na sídlisku Brehy. Za podnet ďakujeme.

Mgr. Veronika Floreková
Technické služby mesta Námestovo
19. jún 2019

Monika K

...tak nech sa páči...už máte pokosené ..a takto to teraz vypadá 😢...spokojní ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.