Veterná-schody-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Námestovo

Vyriešený

Schody medzi ul. Slnečná 161-162 a Veterná 157 sú rozsypané, priorita: ASAP. Prosím opraviť, kým sa to niekomu nezosype pod nohami.

01. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
oddelenie výstavby na MsÚ Námestovo zabezpečuje stavebný poriadok v rámci kompetencie mesta, a preto kontaktujte priamo toto oddelenie. Ďakujeme za podnet. Za TS Mgr. Veronika Floreková

Technické služby mesta Námestovo
03. júl 2019

Milan Lassak

Dobrý deň. Nerozumiem, prečo by som mal inou formou kontaktovať iné oddelenia, keď práve na to slúži táto aplikácia a mesto si už má interne rozdeliť, komu čo patrí... Ak sa na všetky hlásenia ide odpovedať formou kontaktujte si to a to oddelenie, to prosím túto aplikáciu pre naše mesto rovno zrušte, je to zbytočné mrhanie časom... Ďakujem za pochopenie.
03. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stránka slúži na zlepšenie a skvalitnenie života v našom meste. Ďakujeme za každý podnet a upozornenie. Najefektívnejšie je osloviť dané oddelenie, úrad a tak urýchliť riešenie konkrétneho problému. Táto stránka má určite veľký význam vzhľadom nato, že občania mesta sú aktívny a zaujímajú sa o naše mesto. Pripravované koncepcie a vízie má v kompetencií práve oddelenie výstavby: [email protected]

S pozdravom za TS Mgr. Veronika Floreková

Technické služby mesta Námestovo
04. júl 2019

Vladimír

Asi by aplikáciu mali sledovať všetky kompetentné oddelenia mesta a reagovať podľa toho komu čo prináleží.
08. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujem za podnet. Na dané schodisko sa spracovávajú potrebné dokumenty (projektová dokumentácia, rozpočet a pod.) na predloženie investičnej akcie do rozpočtu mesta na schválenie zastupiteľstvom.
Prajeme pekný deň

Oddelenie výstavby mesta Námestovo
07. september 2022

Milan Lassak

Dobrý deň. Schodisko je už asi 2 roky nové, tak si to tu aspoň uzavrite (svieti tu: v riešení). Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania