Komenského-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Námestovo

Vyriešený
meno
Frantisek 09. októbra 2019

Majitel domu ma vyvedene zvody dazdovej vody priamo na chodnik. Vzhladom k tomu, ze je to chodnik, ktory je v kopci a chodia po nom deti do skoly a skolky je to velmi nebezpecne hlavne v zime ked sa na chodniku tvori poladovica. Ziadam presunutie zvodov na ine miesto ako na verejny chodnik po ktorom chodia deti.

21. október 2019

Zuzana B.

Mesto sa k tomu nevyjadri? Mohli by ste kontaktovat majitela ak to nie je vo vasej kompetnecii. Takých miest je v Namestove neúrekom. Nech sa to vyriesi este pred zimou, vdaka.
25. október 2019

Karol

Ziadam stavebene oddelenie aby sa konecne k tomuto problemu vyjadrilo.
Kedy chcete konat ? Cakate kym sa tam niekto dolame ?
25. október 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
19. november 2019

Zuzana B.

Dobry vecer, mate odpoved samospravy? Mozte sa k teme vyjadrit? Na aky urad sa treba obratit? Takychto miest je v Namestove vela. Chce mesto situaciu riesit?
20. november 2019

Frantisek

Dobrý deň, zatiaľ sa k tomu nikto nevyjadril. Je to smutne , lebo je to frekventovana cesta navyse v kopci a chodia tam deti. Ked zamrzne tak sa po tom chodniku neda ist a deti musia ist na cestu.
28. november 2019

Frantisek

Tak sa nakoniec podarilo, neviem sice koho pričinením či to urobil majiteľ nehnuteľnosti alebo sa o to postaralo mesto , ale výsledok je výborný. Urobili to veľmi pekne a profesionálne. Super Vďaka.
Prikladám foto.
28. november 2019

Frantisek

ešte jedna fotografia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania