Cyrila a Metoda-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Námestovo

Vyriešený
meno
Frantisek 24. júla 2020

Parkovanie sukromnej firmy DSI DATA na chodniku. V rannej spicke ked chodia deti do skoly tam parkuje velke mnozstvo vozidiel tejto firmy. Vozidla maju navyse na streche rebriky ktore vytvaraju prekazky na chodniku. Firma ma v zadnej casti parkovisko tak narhujem aby si preberanie materialu robili v tejto casti a nie na chodniku kde chodi velke mnozstvo ludi. Som prekvapeny ze to majitelia firmy este nezacali riesit.
Celkovo po uprave chodnika a jeho prestavbe tak ze ho dali na jednu uroven s cestou vela aut parkuje na chodniku a nedodrzuju priechodzu sirku chodnika. Mala by tam byt znacka ze na chodniku sa nema parkovat alebo vyznacit na chodniku kde auta stat mozu. Je to jednosmerka ktora je dost siroka na to aby auta nemuseli parkovat na chodniku.

12. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Zástupcu spoločnosti DSI Data a. s. sme kontaktovali s požiadavkou, aby pri rannom rozdeľovaní aktivít pracovníkom DSI Data, a. s., a s tým súvisiace prerozdeľovanie vozidiel na výkon služby bol využívaný prioritne dvor zo zadnej strany budovy a ak je nutné stáť na ulici, aby bol ponechaný priestor na chodníku pre chodcov v šírke minimálne 1,5 m, nakoľko práve v čase, kedy tieto procesy prebiehajú je tu pomerne veľká frekvencia chodcov.

S pozdravom

J. Trnovec, odd. výstavby a ŽP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania