Dlhá-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
rado b. 19. októbra 2020

Rád by som sa spýtal na pozostatok z rekonštrukcie autobusových zastávok na Dlhej ul., nielen na Chrenovej III. (viď foto - na oboch stranách ulice, obe zastávky Gorazdova), ale sa to týka myslím aj Chrenovej II. (zastávka Ďurčanského v smere Janíkovce). Pred rekonštrukciou boli zriadené náhradné zastávky, keď boli trávniky vysypané štrkom. Prešlo pár týždňov od realizácie avšak štrk tam zostal. Plánuje sa to ešte na niečo využiť, alebo si ten štrk môžu rozobrať záujemci ;-)

20. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný Odboru Životného prostredia.
Prajem pekný deň.

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
29. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň firma, ktorá vykonávala opravu príjazdových plôch pred zástavkami MHD na ul. Dlhá v smere na Janíkovce a za týmto účelom vytvorila provizórne plochy na nastupovanie, zabezpečí ich odstránenie, pokiaľ počasie bude vyhovovať, aby nedošlo k zbytočnému poškodeniu terénu.

Gavalovič, OŽP, MsÚ, Nitra
29. október 2020

rado b.

Dakujem za info. Verim, ze to takto nezostane do jari ;-) I tak mi je vsak cudne, že to nebolo spravene/upratane hned po realizacii opravy prijazdovych ploch a bude sa to robit az na zaklade podnetu obyvatela mesta/Chrenovej.
26. november 2020

rado b.

Dobry den p. Gavalovic,
vsimol som si, ze strk bol z travnatej plochy nedaleko zastavky MHD Gorazdova, na strane CH III. Predpokladam, ze to uz je tak aj inde, resp. tak bude coskoro spravene. Dovolim si otazku resp. skonstatovanie - verim, ze travniky budu vo vhodnom case zrevitalizovane po tychto provizornych nastupnych plochach. Dakujem.
27. november 2020

rado b.

Ospravedlnujem sa, vcera som videl plochy, kde bol predtym strk skoro rano, ked este nebolo uplne svetlo. Dnes to bolo uz za svetlo a vsimol som si, ze trava je na tychto plochach uz zasiata. Tym padom je to uz vybavene - PODNET VYRIESENY. Dakujeme.
01. apríl 2021

Palino

Podnet možno naozaj označiť za vyriešený - viď foto. Palino
01. apríl 2021

Palino

Moja vyššie zaslaná reakcia bola zaslaná omylom, žiaľ vymazať ju neviem. Status podnetu samozrejme je zodpovedajúci realite - VYRIEŠENÉ. Ospravedlňujem sa. Palino
01. apríl 2021

rado b.

V pohode Palino, je fajn, ze si taketo veci ludia vsimaju. Trava pomaly, ale isto rastie. Aj ked je zaujimave, ze na vratenie veci, prostredia do povodneho stavu musel upozornit obcan a nie zodpovedna osoba, ktora preberala vykonane prace (?!) Podobna skusenost nebola prva, bohuzial...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania