Strmá-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený

Dobry den Kazdy mesiac sa v mestkej casti Zobor deje takyto neporiadok. Vrecia so separovanym odpadom su rozfukane po uliciach. Prosim vas, je rok 2020 a ludia kt chcu separovat to musi a davat do vriec. Poplatok za smeti mesto ide zvysovat, ale kontajner zabezpecit nevie. Je to hanba a extremne smutne.

06. november 2020

Kamil Slíž

Ano. Lebo mudre mestske poslanecke hlavy si myslia, ze ved bohaty Zoborcania si tie kose na odpad kupia sami. Preco ine mestske casti uz kose dostali gratis???
06. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný na vedomie NKS.
Prajem pekný deň

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
06. november 2020

Dusan

Dobry den
Dakujem za preposlanie.
Ale pri vsetkom respekte k vam pani Steinemannova, prosim Vas ako NKS vyriesi tento problem?
Opravte ma ak sa mylim: Pridu, pozbieraju o mesiac to tu mame znovu. To je uplne kratkodobe riesenie.
Tento podnet mal byt, podla mojho nazoru, preposlany na vedenie mesta.
Treba co najskor zabezpecit kontajnery na papier a plast.

Dakujem a prajem pekny weekend.
S pozdravom Dusan
06. november 2020

Miki Majky

Ja som si kúpil nádobu sám. Napisal som na nks či mi ju budú vyprazdnovat , aj keď ostatní dávali do vriec. Po kladnej odpovedi som si nádobu zakúpil. Nemám problém s odpadom kade tade vo vreciach. Ale chápem požiadavku , že toto by malo mesto a Nks riešiť vo svojej réžii. Mesto vynakladá peniaze na nezmyslelne projekty a tam kde je potreba nemá.
06. november 2020

Dusan

No ja problem mam s odpadom vo vreciach. Ved pozrite sa na fotku vyssie. Ako to vyzera?
Rozfukane po celych uliciach.
06. november 2020

Jana

Pokiaľ viem, tak mesto rozdalo tohto roku cez 2000 žltých plastových nádob. Keby sa tak bolo robilo aj v minulosti, tak nijaké problémy so smetiakmi nie sú. Ale veď dobre vieme, že minulé vedenie mesta malo iné priority. A poplatky za smeti sa zvyšujú, pretože sa zvýšila cena za skládkovanie. Bohužiaľ.
11. november 2020

Jana

Najnovšia správa z radnice: "V pondelok sme začali s rozvozom 656 žltých nádob do Janíkoviec. Pokračovať budeme na Čermáň, kde umiestnime 940 nádob. Začiatkom budúceho roka plánujeme doplniť vyše 3 100 nádob na Zobor a do Starého mesta a tým pádom budú pokryté všetky domácnosti v Nitre". Takže tak. Keď sa chce,dá sa a pomerne rýchlo.
25. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
neporiadok z ulice bol odprataný .

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
25. február 2021

Kamil Slíž

Ved jasne ze cerman musi ist medzi PRVYMI. Ked tam pan primator kupil dom a byva tam.. hold zobor nema v oblube. A mysli si , ze dalsie opat asi vyhra svojimi cYklotrasami. Nechcem byt zly. Ale tak to fakt citim a vidim.
25. február 2021

Kamil Slíž

A pokial viem tak min rok pisalo mesto , ze zobor dostane zlte nabody tento rok. Teraz sa dozvedal, ze Zobor je na rade bud rok... ako kde to zijeme...
25. február 2021

Jana

Kamil Slíž, netrepte, Čermáň dostal nádoby medzi poslednými. Nechápem, prečo sa potrebujete navážať do primátora, ktorý má snahu žlté nádoby rozdať všetkým mestským častiam na rozdiel od toho predtým, ktorému to bolo jedno. Aj stav ulíc a ciest mu bol ukradnutý a teraz sa musí riešiť veľa vecí, ktoré iné mestá už dávno majú.
25. február 2021

Dusan

Dobry den,
dakujem za odpratanie a vsak toto sa opakuje 2 krat do mesiaca, vzdy ked si ludia vylozia pred plot vrece na plast a papier. Podnet povazujem vyrieseny az ked budu zabezpecene kontajnery na triedeny odpad.
Dakujem
Dusan
25. február 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

chcem diskutujúcich upozorniť na dodržiavanie pravidiel slušného chovania, zdržanie sa osobných útokov a držanie sa vecnej povahy podnetu. Príspevky porušujúce pravidlá, prípadne obsahujúce osobné útoky na pracovníkov/čky samosprávy či ostatných diskutujúcich, budú vymazané. Vďaka.

S pozdravom

Lucia Lopúchová
Odkaz pre starostu
[email protected]
25. február 2021

Kamil Slíž

Dobry den,

Proprosit o preskolenie vasej kolegyne o spravani na portaloch a GDPR!!!

Hroza...
Pan boh s nami a a zle prec!!
11. marec 2021

Janko

Triedim roky ako besný. Dokonca alobalové viečka z jogurtov som čistil, kým ma s tým neposlali do kontajnera na železo na zbernom dvore. Bedňu s komunálom mám každý týždeň tak 1/3 ... keď som žiadal o dvoj týždenný interval vývozu komunálu s primeraným znížením polatku za odpad odmietli to. A zrazu bum +20% za smeti ... lebo sa zvýšil poplatok za skladkovanie ? Motivačné.
04. apríl 2021

Janko

Žlté bedne sme na Zobore dostali 03/2021. Ďakujeme. :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.