Novozámocká-Skladisko autovrakov

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
Ľubor 30. novembra 2020

Novozamocka 45 Horne Krskany -pozemok použivaný na skladisko auto vrakov..je na toto vydané nejaké povolenie mestom NITRA.??? alebo ,budeme čakat kým pride k poziaru respektive uniku prevadzkovych kvapalin do pody. Vozidla ktore majitelovi nevojdu do dvora pravidelne stoja na ulici a obmedzuju bezpecnost cestnej premavky

02. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Štátnej polícii.
Prajem pekný deň

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
11. december 2020

LubosNR

Polícia s tým nič nespraví. A áno autá sú aj vonku, ale ako vidno aj na prvej fotke strieborné auto je mimo chodníka a je dodržaných minimálne 1,5m Takže auto tam nezavadzia.. A autá ktoré sú vo dvore na Súkromnom pozemku nemôžu spraviť nič. Môžu v prípade ak tečú z vozidiel prevádzkové kvapaliny priamo do pôdy. Ale to by musela mať polícia povolenie na vstup na súkromný pozemok.
15. apríl 2021

Jaroslav Neumann

Od podnetu ubehlo už päť mesiacov a nevidieť žiadnu zmenu .Bezpečnosti cestnej premávky bráni často ešte väčší automobil než je ten ,ktorý je na fotografii .Ďakujem za ďaľšie riešenie podnetu zo strany zodpovedných orgánov.
15. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve so žiadosťou o reakciu.

S pozdravom

Lucia Lopúchová
Odkaz pre starostu
[email protected]
04. jún 2022

Jaroslav Neumann

Na podnet už viac ako dva roky nikto nereaguje .Došlo tu akurát k dopravnej nehode ,zdemolovaniu ohrady pozemku, vraky z pozemku normálne nie je ani možné dostať mimo ,pretože uživateľ vjazd zamuroval .Dokedy budeme čakať na nejakú mimoriadnu udalosť ? Vedľa je firma farby laky ,čo keby horelo na vrakovisku? Dokedy sa budeme na nečinnosť štátnych orgánov na toto pozerať? Parkujúce vozidla pri ceste bránia vo výhľade a bezpečnej cestnej premávke.
04. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
05. jún 2022

LubosNR

p. Jaroslav

Tak ako som písal pred 2 rokmi. Čo s tým má polícia? Vozidlá sú na súkromnom pozemku takže nemôžu spraviť nič. Pokiaľ viem tak nie je zakázané mať vraky na súkromnom pozemku.
A keď máte podozrenie že vytekajú do pôdy prevádzkové kvapaliny treba zavolať polícia tá to môže preveriť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania