Ždiarska-zviera-uhynuté

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
rado b. 06. apríla 2021

Ráno som si všimol pri kríku na Ždiarskej ul. v "ohybe" domu pred číslami 22-24 uhynutého holuba. Bolo by fajn ho odstrániť.
Nedávno som jedného nahlasoval pred poliklinikou na Chrenovej:
https://www.odkazprestarostu.sk/nitra/podnety/110713/fatranska-zviera-uhynute. Predpokladám, že už bol odstránený, ale mesto by aj mohlo potvrdiť pri nahlásenom podnete aj jeho vyriešenie.
Ďakujem.

06. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Odboru Životné prostredie .
Prajem pekný deň

S pozdravom za MsU Cok Steinemannová.
07. apríl 2021

rado b.

Prosím Vás, dal by sa tento podnet prosím Vás promptne vyriešiť. Teraz popoludní som si všimol, že niekto alebo niečo posunulo/hodilo zdochnutého holuba do kríkov - viď foto. Budú ho mačky roznášať po sídlisku alebo... Ďakujeme.
12. apríl 2021

rado b.

Dnes ráno, cestou do práce som si všimol, že uhynutý holub už v kríkoch, resp. pri nich nie je. Neviem, či bol podnet vyriešený Odborom ŽP alebo sa o holuba postarali pouličné zvieratá, mačky ;-)
15. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol nahlásený na Mestskú políciu, ktorá v spolupráci s veterinárnym lekárom zabezpečuje odstránenie uhynutých zvierat. Podnet je možné nahlásiť priamo na MsP Nitra na číslo 159. Tento bude dnes vyriešený.

Ing. Jana Königová
referent pre poľnohospodárstvo
15. apríl 2021

rado b.

OK, díky za info. Nabudúce budem v podobnom prípade volať priamo MsP, bude to asi promptnejšie ako týmto spôsobom. Ako som písal pred 3 dňami, uhynutý holub tak nie je (neviem, kde sa podel ;-) ), teda podnet je už vyriešený...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania