Štúrova-cyklostojan-poškodený

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený

Vykyvany pri OC Mlyny

03. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Odbor Dopravy. Prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová
06. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravené.

SMS
06. máj 2021

Peter

Opravene???
06. máj 2021

Martin Horváth

Vazene SMS, ked Vam doma zacne kvapkat vodovodna bateria, tiez si to opravite tak, ze ju odmontujete a skonstatujete, ze je to opravene? Alebo len skusate, pokial sa da s takymto nekompetentnym pristupom az zajst? Ak je to druha moznost, tak ste prave dosiahli dno. Pockam si este na Vase vyjadrenie, aky dalsi postup navrhnete. Lebo toto Vaše "opravene" nie je ziadne riesenie. Prosim p. Cok Steinemannovu, aby sa tento komentar dostal "opravarovi" a pisatelovi odpovede. D.
06. máj 2021

Martin Horváth

Este poznamka pre nahodnych citatelov, ze na mieste boli dva stojany, z ktorych jeden bol vylomeny. "Oprava" spocivala v odmontovani vylomeneho a odfoteni toho druheho neposkodrneho.
07. máj 2021

Martin Horváth

Tak všetko je inak. Poškodený stojan bol premontovaný o pár metrov ďalej, čo z fotografie nie je možné vidieť. Až dnes som sa bol osobne pozrieť a podľa čerstvo našróbovaných matiek sa to dá spoznať. Celé nedorozumenie teda vzniklo z fotografie a toho, že som si to nebol pozrieť ešte pred mojím komentovaním, ale som dal na fotku, ktorá to nezachytila. Takže v prvom rade beriem späť, čo som napísal, hneď následne sa ospravedlňujem nielen pánovi Hamzovi zo Strediska mestských služieb, ale hlavne jeho chlapom, ktorí to naozaj opravili a nielen odmontovali, ako som si pôvodne myslel. Prikladám aj fotku, ktorá to jasne dokumentuje. Mrzí ma celé toto nedorozumenie a ako chlap ponúkam, že zoberiem kolo všetkým dotknutým pánom niektorý večer niekde na terase, kde sa im samozrejme ospravedlním aj osobne, nielen takto verejne.
11. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
cyklostojan nebol odstránený ale namontovaný o kúsok ďalej a počet stojanov sa nezmenil a p. Horváth poprosím, aby ste neurážal pracovníkov SMS a neznevažoval ich prácu. V prípade ak chcete znevažovať prácu druhých najskôr si poriadne preverte skutkový stav veci.
- opravené!!!!!

Hamza
SMS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania